Stories

Welkom Cihat! Onze nieuwe webstagiair
Welkom Cihat! Onze nieuwe webstagiair
25 oktober 2022 Geschreven door: Suzanne van der Meij - Project Manager

Afgelopen week hebben we Cihat Belin verwelkomd in ons webteam als stagiair web engineer. Het komende half jaar leert de 18-jarige alles over software development onder begeleiding van onze Raphaël. In zijn vrije tijd is hij gek op gamen, tekenen en naar buiten gaan, maar doordeweeks hoopt hij alles te leren over PHP en WordPress. Welkom bij het team, Cihat!

Lees verder
Google Universal Analytics stopt, wat nu?
Google Universal Analytics stopt, wat nu?
11 oktober 2022 Geschreven door: Alex Kulk

Zoals wellicht al bekend staakt Google per 1 juli 2023 de weergave en het beheer over website statistieken middels Universal Analytics. Sinds 2021 is gewerkt aan het toekomstbestendige Google Analytics 4 en het daaraan gelieerde Google Tag Manager. Gezien het veranderende digitale landschap en de daarbij behorende regelgeving, waarbij privacy een steeds belangrijker thema wordt, is de keuze door Google gemaakt om over te gaan naar dit nieuwe platform.

Lees verder
Bedrijfs- versus verenigingsleven. Rivaliteit met wederzijds respect.
Bedrijfs- versus verenigingsleven. Rivaliteit met wederzijds respect.
21 september 2022 Geschreven door: Robin Glissenaar - Junior marketeer bij Dune Pebbler

Dune Pebbler. Vanaf de oprichting gekenmerkt door een familiaire bedrijfscultuur. Daar komt nu voor heel even een eind aan. Op zaterdag 24 september speelt namelijk K.v.v. Quick Boys tegen het afgelopen seizoen gepromoveerde FC Lisse. Dune Pebbler sponsort beide teams die nu uitkomen op het allerhoogste amateurniveau van Nederland. Extra pikant is de rol die Dune Pebbler eigenaren Alex Kulk en Ivo Vittali hebben. Alex is bestuurslid in de Business Club van de blauwwitten uit Katwijk, terwijl Ivo de rol van Manager Communicatie vervult bij de blauwgele formatie uit de Bollenstreek.

Lees verder
Zo heeft designstagiair Maaike haar eerste week ervaren
Zo heeft designstagiair Maaike haar eerste week ervaren
5 september 2022 Geschreven door: Robin Glissenaar - Junior marketeer bij Dune Pebbler

Afgelopen week hebben wij Maaike verwelkomd als nieuwe stagiair in ons design team. Onder begeleiding van Wilco en Ingrid hoopt ze de komende 5 maanden alle kneepjes van het vak te leren, zodat ze haar vaardigheden op het gebied van mediavormgeving nóg verder kan uitbreiden. Tijdens haar stage gaat ze zich bezighouden met de signing en branding voor Dune Pebbler, maar zal ze ook bijdragen aan het vertalen van concepten naar strakke designs voor onze klanten.

Lees verder
10 vragen aan Esther van der Sluis
10 vragen aan Esther van der Sluis
2 februari 2022 Geschreven door:

In 2019 maakten wij voor het eerst kennis met Esther van der Sluis. In haar toenmalige functie als senior communicatieadviseur bij zorgaanbieder Florence maakten wij samen de eerste stappen naar de vormgeving van Gezond & Gelukkig Den Haag; een initiatief van de gemeente Den Haag en zorg- en welzijnspartners met onder andere het doel de gezondheid van de inwoners van Den Haag te verbeteren. Aan de hand van 10 vragen aan Esther blikken we terug en kijken we vooruit…

Lees verder

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?