Design

Creatieve uitdagingen

Design

Wów, gaaf! Dat horen onze designers het liefst als reactie van een klant. Hoe zorgen we dan voor zo’n reactie? Na een brainstormsessie met de klant of een heldere briefing van de projectmanager gaat de ontwerper aan de slag. Aan de hand van jouw kernwaarden (BrandMap), een aantal keywords en het gewenste gevoel wordt in de studio de look and feel gecreëerd. Door out of the box te denken en hun creativiteit de vrije loop te laten, komen de designers tot originele en doeltreffende ontwerpen van diverse promotie- en corporate materialen.

“De brochure is ontvangen en ziet er super goed uit!” Van der Hulst Bouwbedrijf

Online communicatie

Design

Online communicatie is niet meer weg te denken uit het (bedrijfs)leven. De eerste indruk is zó belangrijk. Een potentiële klant zal afhaken als jouw website er niet picobello uitziet. Jouw website moet opvallen en meer aanspreken dan die van de concurrent. Laat dat maar over aan onze ontwerpers. Zij zorgen voor een tof en uniek ontwerp dat de bezoeker positief verrast, voordat de programmeurs aan de slag gaan met de technische aspecten.

Social media, e-mailcampagnes, online advertenties, noem het maar op. Het is allemaal een onderdeel van het complete plaatje van de online aanwezigheid van jouw bedrijf. Dit plaatje is niet compleet zonder sterk beeld. Het opmaken van een template, profiel- en omslagfoto’s, een banner voor advertenties. Het is niet weg te denken uit de online communicatie. Laats ons weten wat je nodig hebt voor jouw bedrijf en laat je verrassen door onze creatieve designers.


Offline communicatie

Wie ben je? Waar sta je voor? En wat doe je? Die komt allemaal tot uiting in een logo en huisstijl. Met inlevingsvermogen en creativiteit zetten onze ontwerpers jouw identiteit om in een uniek grafisch ontwerp, het logo, en de gehele visuele presentatie van jouw bedrijf.

De waarde van printontwerp wordt vaak over het hoofd gezien, toch speelt het een grote rol in deze digitale wereld. Een informatieve bedrijfsbrochure, een actieflyer, originele visitekaartjes, rijkgevulde magazines en oogverblindende posters. Wat je maar wilt, onze grafisch ontwerpers staan voor je klaar. Wij bedenken maar al te graag nieuwe te gekke concepten. Door onze samenwerking met gerenommeerde drukkerijen worden alle producten in hoge kwaliteit gedrukt én snel geleverd op locatie.

Design

Design gerelateerde projecten

LT Afbouw
  • Design
  • Marketing
  • Strategie
  • Websites
Bekijk het project
Grand Hotel Huis ter Duin
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Arendshoeve – The Garden of Amsterdam
  • Design
  • Websites
Bekijk het project
Projecten overzicht

Meer weten over design?

Liever socializen?