Design

Creatieve uitdagingen

Design

Een sterk merk herken je van afstand aan een goed doordacht en krachtig design. Een logo, (online) banner, magazine, poster, visitekaartje of de volledige huisstijl van jouw organisatie. Onze designers lopen warm voor creatieve en uitdagende vraagstukken. Door out of the box te denken en hun creativiteit de vrije loop te laten, komen de designers van Dune Pebbler tot originele en doeltreffende ontwerpen van diverse corporate uitingen en promotiematerialen.

“De brochure is ontvangen en ziet er super goed uit!” Van der Hulst Bouwbedrijf

Huisstijl

Wie ben je? Waar sta je voor? En wat doe je? Die komt allemaal tot uiting in een logo en huisstijl. Met inlevingsvermogen en creativiteit zetten onze ontwerpers jouw identiteit om in een uniek grafisch ontwerp, een logo en de gehele visuele presentatie van jouw bedrijf.


Drukwerk

De waarde van print ontwerp wordt vaak over het hoofd gezien. Toch speelt het een grote rol in deze digitale wereld. Een informatieve bedrijfsbrochure, een actieflyer, originele visitekaartjes, rijkgevulde magazines en oogverblindende posters. Wat je maar wilt, wij bedenken maar al te graag nieuwe te gekke concepten.


Webdesign

Een website wordt vaak gezien als het corporate communicatiekanaal van een organisatie. De eerste indruk is zó belangrijk. Een potentiële klant zal afhaken als jouw website er niet professioneel en eigentijds uitziet. De website van jouw organisatie moet opvallen en onderscheidend zijn, maar vooral een duidelijke boodschap overbrengen. Sprekende beelden en krachtige lettertypes, kortom een design op basis van gebruikerservaring (User eXperience, UX design). Laat dat maar over aan onze ontwerpers. Zij zorgen voor een modern en uniek ontwerp dat de bezoeker positief verrast.


Online marketing

Van social media content, e-mailcampagnes en online advertenties tot doordachte marketing kalenders. Het is allemaal een onderdeel van het complete plaatje van de online aanwezigheid van jouw organisatie. Dit plaatje is niet compleet zonder sterk beeld.

Design gerelateerde projecten

ever-idee
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Waalpartners
  • Design
  • Marketing
Bekijk het project
ABU x Nationale Arbeidsmarktdebat
  • Design
  • Websites
Bekijk het project
Projecten overzicht

Meer weten over design?

Liever socializen?