Websites uitgelichte afbeelding

De digitale afspiegeling van de organisatie

Websites

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Een eerste indruk vindt bijna altijd online plaats. Het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepaalt die eerste indruk. Jouw website is dan ook het belangrijkste visitekaartje. Onze creatievelingen op de studio en onze web developers zorgen voor een verrassend, maar doeltreffend ontwerp en optimale gebruikerservaring (UX design) zodat de bezoekers de beste online ervaring krijgen.

Meer weten over Websites

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.

dune pebbler webdesign design web website

Webdesign

Een websitebezoeker haakt af wanneer design en techniek verouderd zijn waardoor de website bijvoorbeeld traag, niet gebruiksvriendelijk of ongeschikt voor mobiel is. Jouw website moet dus opvallen en meer aanspreken dan die van de concurrent. Een ontwerp dat past bij jouw organisatie zal de boodschap duidelijker overbrengen bij de doelgroep. Dus verras jouw bezoeker met een sprankelend design. Middels het interactieve XD platform is het als klant mogelijk tijdens het proces mee te kijken en feedback te geven.

Corporate websites

Onze developers vertalen het webdesign door naar een website en creëren een optimale gebruikerservaring. Wij ontwikkelen onze websites voornamelijk met WordPress en bouwen alle templates conform de standaard. Aangekochte 12-in-een-dozijn templates beschouwen wij als een no-go. Elke website wordt vanzelfsprekend responsive opgeleverd, wat betekent dat de site op alle apparaten en in elke schermverhouding optimaal wordt weergegeven. De bouw en inrichting zorgen er mede voor dat de website in de basis goed vindbaar is in zoekmachines.

Landingspagina’s

Ben je juist op zoek naar een (actie)pagina waar een bezoeker op landt na bijvoorbeeld een online of offline advertentie? Een landingspagina is hiervoor de uitgelezen kans. Met een landingspagina bereik je potentiële klanten en kun je ze overhalen actie te ondernemen. Wij bouwen gebruiksvriendelijke, responsive en SEO-friendly landingspagina’s, passend bij jouw bedrijf, dienst of product.

Webshop

Een webshop biedt de uitgelezen kans om de consument eenvoudig te bereiken met jouw producten. Onze webshops zijn breed inzetbaar en bijzonder eenvoudig in gebruik. In korte tijd kunnen we het implementeren en vullen met content. De webshop is volgens de modernste richtlijnen gebouwd en gebruiksvriendelijk voor zowel ondernemer als gebruiker. Hierbij streven we altijd naar hetzelfde doel: zorgen dat de bezoeker een bestelling plaatst.

Hoe werkt de realisatie van een website?

Briefing

Met elkaar aan tafel bespreken we het doel, de wensen en mogelijkheden van de website. We inventariseren alle input en stellen een projectteam samen. Hieruit volgt een interne kick-off van het project en de ontwerper gaat aan de slag met het design.

Design

De ontwerper zorgt voor een webdesign dat past bij jouw organisatie en het doel van de website. Is de website puur informatief? Of is het juist een actiepagina? Wij zorgen ervoor dat de boodschap duidelijk overgebracht wordt. Middels het interactieve XD platform is het als klant mogelijk tijdens het proces mee te kijken en feedback te geven. Na akkoord op het design, gaat de webdeveloper aan de slag.

Bouw

Onze developers vertalen het webdesign door naar een website en creëren een optimale gebruikerservaring. Wij ontwikkelen onze websites voornamelijk met WordPress en bouwen alle templates conform de standaard. Aangekochte 12-in-een-dozijn templates beschouwen wij als een no-go. Elke website wordt vanzelfsprekend responsive opgeleverd, wat betekent dat de site op alle apparaten en in elke schermverhouding optimaal wordt weergegeven.

Livegang

Wanneer de website gereed is om live te gaan, wordt de livegang gepland. De developer zorgt ervoor dat op het aangegeven moment de website live staat en gecontroleerd is. Gefeliciteerd, de website is live! Nu gaat het online avontuur pas echt van start.

Beheer en onderhoud

Het contentmanagementsysteem is geschikt om zonder veel technische kennis jouw tekst- en beeldmateriaal zelf te plaatsen, maar dit kun je ook overlaten aan onze content managers. Onze websites voldoen aan alle vereisten met betrekking tot beveiliging en bescherming van persoonsgegevens, denk aan SSL-certificaten en privacy statements. Ook worden ze gehost op een hoogwaardige hostingserver. Zo blijft de website qua techniek altijd state-of-the-art en veilig.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Naast de technische basis van de site is de juiste content van groot belang voor de vindbaarheid. Om hoog in de zoekresultaten van Google te komen, moeten de techniek en content voornamelijk worden afgestemd op de bezoeker. Hoe beter jouw website voorziet in zijn/haar contentbehoefte, des te beter scoort de website in Google. Het ‘vullen’ van de website met passende content is een zorgvuldige klus. Hierbij helpen we je graag.

Hiermee kunnen wij jou verder helpen

 • Landingspagina
 • Projectwebsite
 • SEO
 • Corporate website
 • Webapplicatie
 • Hosting
 • Webshop
 • Beheersysteem
 • Domeinbeheer

Bekijk ook eens onze andere expertises:

Websites gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
 • Design
 • Marketing
 • Websites
Bekijk het project
Website met woningzoeker, VR tour en drukwerk voor de start verkoop van Fittershof Zoetermeer
 • Design
 • Websites
Bekijk het project
Product-driven website gelanceerd voor CraneSolutions
 • Design
 • Websites
Bekijk het project

Meer weten over Websites

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.