Websites
code

De digitale afspiegeling van de organisatie

Websites

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Een eerste indruk vindt bijna altijd online plaats. Het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepaalt die eerste indruk. Jouw website is dan ook het belangrijkste visitekaartje. Onze creatievelingen zorgen voor een verrassend, maar doeltreffend ontwerp en optimale gebruikerservaring (UX design) zodat de bezoekers de beste online ervaring krijgen.

De professionals van Dune Pebbler leveren van A tot Z perfect werk af. Ik ben zeer tevreden over hoe ze mijn wensen hebben omgezet in een perfecte website die volkomen aansluit bij mijn restaurant! Pieter van Klaveren - Wapen van Kattuk

Design

Websites

Een websitebezoeker haakt af wanneer design en techniek verouderd zijn waardoor de website bijvoorbeeld traag, niet gebruiksvriendelijk of ongeschikt voor mobiel is. Jouw website moet dus opvallen en meer aanspreken dan die van de concurrent. Een ontwerp wat past bij jouw organisatie zal de boodschap duidelijker overbrengen bij de doelgroep. Dus verras jouw bezoeker met een sprankelend design. Middels het interactieve XD platform is het als klant mogelijk tijdens het proces mee te kijken en feedback te geven.


Development

Onze developers vertalen het webdesign door naar een website en creëren een optimale gebruikerservaring. Wij ontwikkelen onze websites voornamelijk met WordPress en bouwen conform de gebruiksvriendelijk hiervan. Elke website wordt vanzelfsprekend responsive opgeleverd, wat betekent dat de site op alle apparaten en in elke schermverhouding optimaal wordt weergegeven. De bouw en inrichting zorgen er mede voor dat de website in de basis goed vindbaar is in zoekmachines.


Zoekmachine-optimalisatie/SEO

Naast de technische basis van de site is de juiste content van groot belang voor de vindbaarheid. Om hoog in de zoekresultaten van Google te komen, moeten de techniek en content voornamelijk worden afgestemd op de bezoeker. Hoe beter jouw website voorziet in zijn/haar contentbehoefte, des te beter scoort de website in Google. Het ‘vullen’ van de website met passende content is een zorgvuldige klus. Hierbij helpen we je graag. Het uitvoeren van een SEO analyse van de huidige website of een concurrentie-analyse behoort tot de mogelijkheden. Op basis hiervan doet onze SEO specialist een aanbeveling om de website van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.


Aftercare/Hosting

Het contentmanagementsysteem is geschikt om zonder veel technische kennis jouw tekst- en beeldmateriaal zelf te plaatsen. Kortom, de website kan eenvoudig zelf bijgehouden worden, maar dit kun je ook overlaten aan onze content managers. Onze nieuwe websites voldoen aan alle vereisten met betrekking tot gegevensbeveiliging en bescherming van persoonsgegevens, denk aan SSL-certificaten en privacy statements. Websites die door Dune Pebbler zijn ontwikkeld worden gehost op een hoogwaardige hostingserver. Zo blijft de website qua techniek altijd state-of-the-art en veilig.


Domeinregistratie

Wist je dat Dune Pebbler voor haar opdrachtgevers meer dan 1000 domeinnamen heeft vastgelegd en in beheer heeft? Vraag naar de mogelijkheden of ons advies wat een treffende en nog vrije domeinnaam is, dan kunnen we die voor jou registreren en beheren.

Websites gerelateerde projecten

ever-idee
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
ABU x Nationale Arbeidsmarktdebat
  • Design
  • Websites
Bekijk het project
Schouten Schoenen
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Projecten overzicht

Meer weten over websites?

Liever socializen?