Marketing

Samen jouw doelgroep bereiken

Marketing

“Marketing is really just about sharing your passion.” De zichtbaarheid van jouw bedrijf, product of dienst op de markt vergroten om de doelgroep of doelstelling te bereiken, dat is de passie van Dune Pebbler. Hoe we dit doen? Met de strategische inzet van online én offline marketing. Onze projectmanagers en gespecialiseerde partners staan klaar om je te ontzorgen van de marketingactiviteiten.

Wanneer u zoekt naar een vakkundig marketingbureau, dan is Dune Pebbler echt een aanrader! Mijn verwachtingen werden ruimschoots overtroffen. Ook op sociaal vlak een fijne partij om mee te werken! Health & Performance Lisse

Online marketing

Marketing

Met de mogelijkheden van online marketing gaat er een wereld voor je open, wedden? Denk eens aan het bereik dat social media je biedt. Of de conversies die je gaat behalen door het uitsturen van een maandelijkse digitale nieuwsbrief. Of de nieuwe leads die jouw banner op die goedbezochte nieuwssite je gaat brengen. En zo zijn er nog veel meer opties om via online marketing het meeste uit jouw doelgroep te halen.

De grootste voordelen van online marketing? De prijs vs. het bereik, de snelheid, meetbaarheid en de mogelijkheid om de campagne bij te sturen om het beste resultaat te halen. Wij zoeken graag uit welke manier van online marketing het beste bij jou en je doelgroep past, are you ready?


Contentmanagement

Naast design is inhoud erg belangrijk. Niks nieuws voor een website.
Het actueel houden van deze inhoud blijkt echter vaak een probleem te zijn. Dune Pebbler heeft hier een oplossing voor: contentmanagement.

Dune Pebbler biedt diverse doorlopende contentmanagement services aan. Zo kun je de creatie en realisatie van de inhoud en het inhoudelijke beheer laten verzorgen en analyseren. Ook de social media-activiteiten kun je volledig aan onze contentmanagers overlaten.

Marketing

Offline marketing

Marketing

Tegenwoordig gaat een groot gedeelte van het marketingbudget naar online marketing, waardoor er vergeten wordt dat klanten ook offline bereikt kunnen worden. Een informatieve bedrijfsbrochure, een in het oog springende poster, een actieflyer, originele visitekaartjes of een oogverblindende brochure voor een nieuw vastgoedproject. Zelfs in deze digitale wereld speelt print nog een belangrijke rol. Onze grafisch ontwerpers zijn van alle markten thuis en bedenken maar al te graag nieuwe te gekke concepten!

Marketing gerelateerde projecten

LT Afbouw
  • Design
  • Marketing
  • Strategie
  • Websites
Bekijk het project
Grand Hotel Huis ter Duin
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Hotel Villa Zeezicht
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Projecten overzicht

Meer weten over marketing?

Liever socializen?