Marketing

Samen jouw doelgroep bereiken

Marketing

De zichtbaarheid van jouw organisatie, product of dienst vergroten, de juiste doelgroep bereiken en commerciële doelen behalen. Daar helpen we je bij. Samen met jou werken we aan de marketingplannen van morgen. Online én offline.

Vanuit een strategische basis werken we toe naar concrete marketingcampagnes. Online en offline. Juist de combinatie van online en offline zal de boodschap van jouw organisatie versterken. Belangrijk is om ten alle tijden vanuit de doelgroep te denken. Wie is de doelgroep? Waar ligt de behoefte? En hoe bereiken we de potentiële klant? De marketing specialisten van Dune Pebbler zoeken graag de ideale marketingmix voor jouw organisatie, product of dienst.

Wanneer u zoekt naar een vakkundig marketingbureau, dan is Dune Pebbler echt een aanrader! Mijn verwachtingen werden ruimschoots overtroffen. Ook op sociaal vlak een fijne partij om mee te werken! Health & Performance Lisse

Online marketing

Een goede online presentatie van jouw organisatie lijkt ons vanzelfsprekend. Naast een moderne website, een meetbare nieuwsbrief en een online campagne, is er meer mogelijk. Dune Pebbler laat je graag de mogelijkheden zien. Social media advertising, retargeting, SEO en Google Ads. Daarmee is jouw organisatie, product of dienst online overal zichtbaar en vindbaar.

De grootste voordelen van online marketing zijn de meetbaarheid, de snelheid en het bereik een campagne. En het is mogelijk tijdig bij te sturen om het beste resultaat voor jouw doelstelling te behalen. Denk hierbij aan meer websitebezoekers, grotere naamsbekendheid, meer interactie met de doelgroep en een hoger bereik. Een online campagne blijft in beweging en actueel. Wil je meer interactie met jouw doelgroep, ook dan moet je online aanwezig zijn.

Marketing

Offline marketing

Marketing

Tegenwoordig gaat een groot gedeelte van het marketingbudget naar online marketing, waardoor men vergeet dat klanten ook offline bereikt kunnen worden. Terwijl opvallend en mooi druk- en printwerk van meerwaarde kan zijn in de branding van jouw merk of bedrijf.

Een informatieve bedrijfsbrochure, een in het oog springende poster, een actieflyer, originele visitekaartjes of een schitterende (vastgoed)brochure. En naast papieren drukwerk kun je ook denken aan verrassende give aways of praktische gadgets in jouw huisstijl.

Samen met onze partners verzorgen wij hoogwaardig drukwerk in uiteenlopende vormen en afmetingen.


Online én offline

Het inzetten van zowel online als offline campagnes zal de zichtbaarheid van jouw bedrijf of merk vergroten. De geloofwaardigheid wordt verhoogd en het bereik neemt toe. De combinatie van beiden heeft op alle kanalen impact.

Daarnaast kun je offline een andere vorm van creativiteit laten zien en zal er een andere doelgroep worden bereikt.


Contentmanagement website en social media

Marketing

Naast een authentiek design is relevante inhoud erg belangrijk, zowel online als offline. Niks nieuws voor een website natuurlijk. Echter blijkt het actueel houden van deze inhoud vaak een uitdaging te zijn.“ Er is genoeg te melden, maar ik heb er geen tijd voor.”, “Ik kan geen treffende boodschap formuleren.” en “Teksten schrijven is niet aan mij besteed.” Deze uitspraken krijgen we regelmatig te horen. Wij hebben hier een oplossing voor; de dienst contentmanagement.

Wij bieden diverse vormen van contentmanagement services aan. Zo kun je de creatie en realisatie van de inhoud en het inhoudelijke beheer door ons laten verzorgen en analyseren. Dit kan in een abonnementsvorm of ad hoc. Ook de social media-activiteiten kun je volledig aan onze contentmanagers overlaten. Heb je meer behoefte aan hulp bij offline content of wil je enkel het teksten schrijven aan ons overlaten, dat kan ook!

Zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf online én offline beter zichtbaar is?

Marketing gerelateerde projecten

ever-idee
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Waalpartners
  • Design
  • Marketing
Bekijk het project
Schouten Schoenen
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Projecten overzicht

Meer weten over marketing?

Liever socializen?