Marketing uitgelichte afbeelding

Samen jouw doelgroep bereiken

Marketing

De zichtbaarheid van jouw organisatie, product of dienst vergroten, de juiste doelgroep bereiken en commerciële doelen behalen. Daar helpen we je bij. Samen werken we aan de marketingplannen van morgen. Online én offline.

Vanuit een strategische basis werken we toe naar concrete marketingcampagnes. Online en offline. Juist de combinatie van online en offline zal de boodschap van jouw organisatie versterken. Belangrijk is om ten alle tijden vanuit de doelgroep te denken. Wie is de doelgroep? Waar ligt de behoefte? En hoe bereiken we de potentiële klant? De marketing specialisten van Dune Pebbler zoeken graag de ideale marketingmix voor jouw organisatie, product of dienst.

Meer weten over Marketing

Bel Suzanne 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.

dune pebbler online offline marketing

Online marketing vs. Offline marketing

Online marketing is een verzamelterm voor verschillende technieken die worden gebruikt om producten, diensten en bedrijven via digitale media, dus via het internet en online platforms, onder de aandacht te brengen.

Offline marketing is het overbrengen van de waarde van merken, producten of diensten zonder het gebruik van internet. Enkele voorbeelden zijn: signings, posters, flyers, advertenties (prints) zoals in vakbladen en tijdschriften en gadgets. Promotie via televisie, radiocommercials en promotieteams vallen formeel ook onder offline marketing.

Online marketing

Een goede online presentatie van jouw organisatie lijkt ons vanzelfsprekend. Naast een moderne SEO-proof website, een meetbare nieuwsbrief en een online campagne, is er meer mogelijk. Dune Pebbler laat je graag de mogelijkheden zien. Bijvoorbeeld social media advertising op de bekende media als LinkedIn, Facebook en Instagram maar ook Search Engine Advertising (SEA) op Google Ads. Daarnaast behoort een retargeting of display bannering campagne ook tot de mogelijkheden. Daarmee is jouw organisatie, product of dienst online overal zichtbaar en vindbaar.

De grootste voordelen van online marketing zijn de meetbaarheid, de snelheid en het bereik een campagne. En het is mogelijk tijdig bij te sturen om het beste resultaat voor jouw doelstelling te behalen. Denk hierbij aan meer websitebezoekers, grotere naamsbekendheid, meer interactie met de doelgroep en een hoger bereik. Een online campagne blijft in beweging en actueel. Wil je meer interactie met jouw doelgroep, ook dan moet je online aanwezig zijn.

dune pebbler jubileummagazine 5 jaar

Offline marketing

Tegenwoordig gaat een groot gedeelte van het marketingbudget naar online marketing, waardoor men vergeet dat klanten ook offline bereikt kunnen worden. Terwijl opvallend en mooi druk- en printwerk van meerwaarde kan zijn in de branding van jouw merk of bedrijf. Een informatieve bedrijfsbrochure, een in het oog springende poster, een actieflyer, originele visitekaartjes of een schitterende (vastgoed)brochure. En naast papieren drukwerk kun je ook denken aan verrassende give-aways of praktische gadgets in jouw huisstijl. Samen met onze partners verzorgen wij hoogwaardig drukwerk in uiteenlopende vormen en afmetingen.

“Mijn verwachtingen werden ruimschoots overtroffen. Ook op sociaal vlak een fijne partij om mee te werken!”

Health Performance Lisse

Contentcreatie

Naast een authentiek design is relevante inhoud erg belangrijk, zowel online als offline. Niks nieuws voor een website natuurlijk. Echter blijkt het actueel houden van deze inhoud vaak een uitdaging te zijn. “Er is genoeg te melden, maar ik heb er geen tijd voor.”, “Ik kan geen treffende boodschap formuleren.” en “Teksten schrijven is niet aan mij besteed.” Deze uitspraken krijgen we regelmatig te horen. Wij hebben hier een oplossing voor; de dienst contentmanagement.

Wij bieden diverse vormen van contentmanagement services aan. Zo kun je de creatie en realisatie van de inhoud en het inhoudelijke beheer door ons laten verzorgen en analyseren. Dit kan in een abonnementsvorm of ad hoc. Ook de social media-activiteiten kun je volledig aan onze contentmanagers overlaten. Heb je meer behoefte aan hulp bij een toffe video, spraakmakende fotografie of wil je enkel het teksten schrijven aan ons overlaten, dat kan ook!

Hiermee kunnen wij jou verder helpen

 • Tekstschrijven
 • Video
 • Contentmanagement
 • Projectmanagement
 • Social Advertising
 • SEO/SEA
 • E-mailmarketing
 • Data-analyse
 • Marketing-as-a-Service

Bekijk ook eens onze andere expertises:

Marketing gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
 • Design
 • Marketing
 • Websites
Bekijk het project
Corporate video voor basisschool De Fontein
 • Marketing
Bekijk het project
Vastgoedmarketing voor Hamelink; 43 huurwoningen in Haarlem
 • Design
 • Marketing
 • Websites
Bekijk het project

Meer weten over Marketing

Bel Suzanne 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.