Ontwikkel je talent

Werken bij

Om ons diverse klantenbestand te voorzien van waardevolle en creatieve oplossingen, is Dune Pebbler regelmatig op zoek naar nieuw talent. Wil je aan de slag met het creëren, sterker maken of laten groeien van (nieuwe) merken? Check dan onze openstaande vacatures.

Hoe ziet werken bij Dune Pebbler eruit?

1. Samenwerken

Je komt te werken in een ambitieus en tikkeltje gek team, van 8 vaste werknemers, waar je enorm veel van kunt leren. We lunchen samen op kantoor, onder het genot van een uitdagend potje Mario Kart, darten ter ontspanning en sluiten de werkweek af met een vrijmibo

2. Ruimte voor creativiteit en ideeën

Wij zijn gek op creatieve uitdagingen, jij hopelijk ook. Bij Dune Pebbler leren we graag van en met elkaar, door middel van bijvoorbeeld cursussen/trainingen volgen. Mogen we ook wat van jou leren?

3. Verhalen vertellen

Alles begint bij een persoon. Daar besteden wij aandacht aan. Persoonlijke aandacht. De klant, de collega of de partner is het middelpunt. Zijn verhaal telt. En dat is het verhaal wat we samen gaan vertellen.

Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden, maar ben jij wel de talentvolle collega die wij zoeken? Je bent altijd welkom om kennis te maken. Neem hiervoor contact op met Alex Kulk.

Neem contact op