Vastgoed

Vastgoedmarketing: Dune Pebbler heeft er al ervaring mee sinds 1987. Van brochures tot logo en huisstijlontwikkeling, van persbericht tot website, van social media campagnes tot teksten schrijven, van contentcreatie tot nieuwsbrieven, van vastgoedfotografie tot video, van artist impressions tot start verkoop manifestatie. Dune Pebbler zet alles in de steigers om tot het optimale resultaat te komen bij de verkoop van woningen.

De brochures van Tudortuinen zijn binnen en zien er fantastisch uit!! :) Ouwehand Bouw

Onze werkwijze


In de vastgoedsector is het van belang om ervoor te zorgen dat het vastgoedproject onderscheidend is. Een prachtig gebouw verkoopt zichzelf, maar wij bieden de bouwstenen voor het onderscheidend vermogen van jouw project. We ontwikkelen een naam, een bijpassend logo en de styling voor het project. Hieruit volgt geleidelijk een verkoopbrochure en een van het scherm spattende website. Met de ontwikkeling van een projectstijl, landingspagina, online marketingcampagne, advertentiecampagne en artist impressies kan al snel aan de gang worden gegaan met een rijk gevulde database van potentiële kopers. Wanneer de Start Verkoop en de verkooptekeningen nog niet definitief zijn, is het wel verstandig belangstellenden te blijven informeren, interesseren en enthousiasmeren. Dat kan door het periodiek versturen van een mailing, digitale nieuwsbrief en/of eMagazine. Middels het versturen van een enquête kan de database nog verder worden verrijkt, zodat de makelaar in een vroeg stadium inzichtelijk heeft wie de kopers zijn en in welke fase van het aankoopproces zij staan.

Naarmate de datum Start Verkoop van een nieuwbouwproject is bepaald en de verkooptekeningen definitief zijn, kunnen we concreet de belangstellenden informeren. De aankleding van de Start Verkoop wordt door Dune Pebbler ontwikkeld, wij kopen de advertentieruimtes in, de door ons geschreven persberichten gaan de deur uit, de rijk gevulde brochure gaat richting drukker met ingemeubelde plattegronden, de landingspagina wordt in gereedheid gebracht met verkoopdocumentatie en aansprekende visuals worden toegevoegd. De toevoeging van een Virtual Reality-tour maakt het geheel af en de Facebookcampagne wordt nu ingestoken als aankondiging van de Start Verkoop.

Vastgoed gerelateerde projecten

Ouwehand Bouw
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Wonen à la Carte
  • Design
  • Marketing
  • Strategie
  • Websites
Bekijk het project

Onze klanten

Meer weten over vastgoedmarketing?

Liever socializen?