Bouwen aan een sterk fundament

Vastgoedmarketing

Vastgoedmarketing, daar heeft Dune Pebbler (voormalig Dune Reclamebureau), al sinds 1987 ervaring mee. Wij ondersteunen o.a. bouwbedrijven, projectontwikkelaars, makelaars, woningcorporaties en gemeenten om hun nieuwbouwprojecten op de markt te brengen. De opdrachtgever heeft het bouwplan, wij het marketingplan.

Van projectstijl en logo tot brochures, van persbericht tot website, van social media campagnes tot nieuwsbrieven, van professionele vastgoedfotografie tot video en van artist impressions tot start verkoop manifestatie.

Met een opvallend marketingplan zetten wij alles in de steigers om tot een optimaal resultaat te komen; een goede verkoop van de woningen.

De brochures van Tudortuinen zijn binnen en zien er fantastisch uit!! :) Ouwehand Bouw

Onze aanpak


De Dune Pebbler werkwijze kenmerkt zich door jarenlange ervaring, vernieuwing en pro-activiteit. In deze tijd is het in de vastgoedsector van belang onderscheidend te zijn. Als opdrachtgever wil je een project laten slagen met een optimaal resultaat. Wij willen dat ook. Samen met jou maken we graag het verschil.

Begin bij het begin en denk vanuit de doelgroep. Met een kritische blik onderzoeken we de doelgroep. Wat zijn de wensen en motieven? Hoe bereiken we de potentiële kopers? Hoe maken we ze enthousiast en kunnen we ze aanzetten tot actie?

Online en offline


Een projectnaam, een bijpassend logo en de styling is de basis voor de communicatie. Geleidelijk volgt een digitale en/of gedrukte verkoopbrochure en een oogverblindende website. Met de juiste content (artist impressions, ingemeubelde plattegronden en pakkende teksten) worden online campagnes, advertenties, mailings en projectborden ontwikkeld en in gang gezet. Afhankelijk van het project en in overleg met jou bepalen we welke marketingmiddelen geschikt zijn. Ieder project is anders en vraagt om een eigen aanpak. Zo blijven we onderscheidend.

Vanaf de start van onze samenwerking zijn wij achter de schermen al bezig belangstellenden voor het project te verzamelen om vervolgens te informeren en interesseren. Denk hierbij aan het periodiek versturen van mailings, updates, enquêtes en/of een eMagazine. Zo vullen we een database vol potentiële kopers. Wanneer de datum van de start verkoop bepaald is, kunnen we samen de marketingcampagne uitrollen. De advertenties gaan de deur uit, het projectbord wordt op de bouwlocatie geplaatst, de rijkgevulde verkoopbrochure gaat naar de drukker en de projectwebsite met verkoopdocumentatie staat live. Onze jarenlange ervaring met vastgoedcommunicatie en passie voor creatieve vraagstukken zorgt ervoor dat we je goed van dienst kunnen zijn. Samen zorgen we voor een succesvolle start verkoop.

Vastgoedmarketing gerelateerde projecten

RENWARD
  • Design
  • Strategie
  • Websites
Bekijk het project
Ouwehand Bouw
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Wonen à la Carte
  • Design
  • Marketing
  • Strategie
  • Websites
Bekijk het project

Meer weten over vastgoedmarketing?

Liever socializen?