Luxe uitstraling voor nieuwbouwproject De Fonkeling te Leerdam uitgelichte afbeelding

Ouwehand Bouw

Luxe uitstraling voor nieuwbouwproject De Fonkeling te Leerdam

Luxe en exclusieve uitstraling passend bij de abstracte appartementencomplexen van nieuwbouwproject De Fonkeling in Leerdam

Achtergrondinformatie

In de Leerdamse wijk Broekgraaf wordt plaats gemaakt voor De Fonkeling; drie prachtige complexen met in totaal 69 appartementen. Gelegen aan de rand van het Groene Hart en omringd door alle denkbare voorzieningen en het gezellige centrum van de Glasstad. Projectontwikkelaar Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen heeft eerder al met Kwartshove een nieuwe buurt gerealiseerd in Leerdam. Eind dit jaar gaat de verkoop van de 69 diverse appartementen van De Fonkeling in de verkoop.

Samenvatting

De vraag
Vastgoedmarketing voor De Fonkeling

De aanpak
Samen met Ouwehand Bouw bepaald dat het luxe en exclusieve gevoel van de architectuur terugkomt in de styling

Resultaat
Na het vaststellen van het logo en de projectstyling is de website in april 2023 live gegaan. Sindsdien hebben we ons beziggehouden met projectborden, online advertenties en nieuwsbrieven

Aanpak

Richting het einde van de zomervakantie van 2022, zaten we om de tafel met Ouwehand Bouw ter introductie van De Fonkeling. De gewenste terugkerende elementen waren vrij duidelijk: luxe, exclusief, abstract, glas effect, shiny en fonkelend en schuin. Zowel een combinatie van de architectonische elementen als aansluiting op de doelgroep. Voor het logo presenteerden we diverse concepten, gericht op de vorm van het gebouw en het fonkelende aspect. Uiteindelijk is er gekozen voor het concept waarin de uitlijning van het gebouw terugkomt. Het gekozen concept, en daarbij behorende projectstyling, is doorvertaald naar een webdesign.

Resultaat

Voorzien van impressies, locatiefotografie, pagina’s over duurzaamheid en woningspecificaties, is de website april 2023 gelanceerd. Precies op tijd voor de Open Huizen Dag in Leerdam, waar omwonenden en geïnteresseerden konden kennis maken met De Fonkeling. De database met geïnteresseerden werd al snel rijkelijk gevuld, klaar om geïnformeerd te worden over de start verkoop die naar verwachting in het najaar van 2023 zal plaatsvinden. Benieuwd naar de website? Bekijk ‘m op wonenindefonkeling.nl.

Campagne

Na de lancering van de website en introductie van het project tijdens de Open Huizen Dag, was het tijd om het brede publiek te informeren over De Fonkeling. Middels een campagne op Facebook en Instagram werd iedereen in een straal van 25 kilometer rondom Leerdam geïntroduceerd met het project. De database werd verder gevuld, wat uiteindelijk goed van pas kwam bij het opstellen van een woonwensen enquête tijdens de zomervakantie van 2023. Als kers op de taart wordt er in augustus 2023 een projectbord op de bouwlocatie geplaatst, zodat het doel van de locatie duidelijk is. Op naar de campagne voor de start verkoop eind dit jaar!

Gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Website met woningzoeker, VR tour en drukwerk voor de start verkoop van Fittershof Zoetermeer
  • Design
  • Websites
Bekijk het project
Eerste editie van het Duurzaamheidsmagazine van Ouwehand Bouw
  • Design
Bekijk het project

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Suzanne 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.