Wie we zijn

Onze mensen

Ons team, onze tweede familie. Onze steun en toeverlaat. Onze specialisten..
Wie zijn wij en wat maakt ons blij of enthousiast?
Maak kennis met het team van Dune Pebbler of kom eens langs voor een kop koffie of een biertje tijdens de wekelijkse borrel op vrijdagmiddag.

Annette <br>Floor

Annette
Floor

Office Manager

More +

Bij ons beter bekend als mamAnnette. Al meer dan twaalf jaar is ze als office manager het kloppende hart van Dune Pebbler. Annette ziet het zelf dan ook als de plek om samen met collega’s onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Servicen kan zij als de beste, want buiten werktijd om speelt ze al 32 jaar volleybal bij dezelfde club.

Suzanne <br>van der Meij

Suzanne
van der Meij

Project Manager

More +

In september 2018 is Suzanne bij ons begonnen als marketingstagiair en inmiddels is ze uitgegroeid tot project manager. Onder het genot van een gevarieerde playlist met voornamelijk akoestische muziek en muziek uit de jaren ’80 en ’90, houdt ze zich bezig met de coördinatie van onze projecten, (online) campagnes, e-mailmarketing en redactiewerk.

Robin <br>Glissenaar

Robin
Glissenaar

Medior Marketeer

More +

Na zijn stageperiode en bijbaantje in de zomer van 2021, is Robin Glissenaar teruggekeerd naar zijn oude plekje op De Maessloot. Zijn favoriete voetbalclub aanmoedigen, uitleven in de sportschool, genieten op een terrasje, bijna afgestudeerd en ook alvast bij ons aan de slag in het marketingteam: het begin van zijn carrière in de marketingwereld.

Manon<br>Dijkdrent

Manon
Dijkdrent

Marketingstagiair

More +

Medio april is ons marketingteam uitgebreid met Manon Dijkdrent, eerstejaarsstudent Marketing & Communicatie. In haar vrije tijd houdt ze zich druk met wandelen, sporten, voetbal kijken en afspreken met vriendinnen, maar gelukkig kijkt ze ook met vol enthousiasme uit naar het leren van haar nieuwe marketingcollega's.

Wilco <br>Monen

Wilco
Monen

Designer

More +

In het weekend is Wilco te vinden in zijn eigen moestuin, op de markt in Leiden of bij vrienden en familie. Maar doordeweeks is deze tuinman als grafisch vormgever te vinden in Katwijk. Onder het genot van de muzikale klanken uit de jaren 70, 80 en 90 houdt hij zich bezig met toffe projecten. Wat vindt Wilco zo leuk hieraan? Het samenwerken met een enthousiast en hecht team.

Ingrid <br>Bouma

Ingrid
Bouma

Art Director & Designer

More +

Elk lettertype dat gebruikt is op producten in supermarkten opnoemen? Bijna ongelooflijk. Toch weet onze art director en senior vormgever Ingrid ze op te noemen. Darten met collega’s en zonder autopech op werk verschijnen is niet haar forte, maar onze Zweedse viking is op haar gelukkigst als ze creatief helemaal los kan gaan in opdrachten.

Sam <br>Stoof

Sam
Stoof

Junior Designer

More +

Begin februari is de altijd vrolijke Stam Stoof bij ons begonnen als design stagiair bij Wilco en Ingrid. De tweedejaarsstudent kijkt ernaar uit om concepten waar te maken, het proces van een opdracht beter te leren en van dichtbij mee te maken hoe werken voor klanten gaat. Allemaal onder het genot van rustige muziek, een potje darten en zwarte koffie, met zoveel mogelijk koekjes.

Ruben <br>Boon

Ruben
Boon

Web Developer

More +

Geboren en getogen Leidenaar Ruben Boon is op de valreep van 2023 fris gestart in ons webteam als developer. Na een leerperiode van MBO Marketing en HBO Communicatie & Multimedia design heeft Ruben een tijd als zzp'er gewerkt. Zijn thuiskantoor heeft hij ingewisseld voor een plekje in ons creatieve en vooral gezellige kantoor om aan de slag te gaan met onze uiteenlopende en uitdagende webprojecten.

Cihat <br>Bilen

Cihat
Bilen

Junior Web Engineer

More +

Februari 2023 heeft Cihat zijn stage afgerond bij ons, waar hij positief op terugkeek. Een jaar later kwam Cihat terug voor zijn tweede stage tijdens zijn opleiding. Zijn ervaringen met het team, de projecten en onze werkwijze bleven hem zo bij, dat hij zijn afrondende stage graag bij ons weer volgt.

Berat <br>Kazan

Berat
Kazan

Junior Software Developer

More +

Begin februari is derdejaarsstudent Berat zijn stage begonnen in ons webteam. Na een goede eerste stageweek, waarin hij enkele cursussen volgde om de werkomgeving te leren kennen en aan een eigen Wordpress-thema begon, kijkt hij uit naar het verbeteren van zijn vaardigheden in een professionele omgeving. Met een passie voor technologie, creativiteit en het ontdekken van nieuwe dingen gaat dat helemaal goed komen.

Ivo <br>Vittali

Ivo
Vittali

Managing Director

More +

Creatief denken en samen met een team professionals daarnaar handelen. Dat is Dune Pebbler volgens mededirecteur Ivo. Een verborgen talent? Dat is geen geheim. Ons kantoor wordt dagelijks gevuld met de muzikale klanken van de poprocker uit Lisse. Na een werkweek gevuld met creative projecten en muzikale taferelen gaat Ivo de hort op met zijn kids, voetballen met vrienden en op stap met een van zijn coverbands.

Alex <br>Kulk

Alex
Kulk

Managing Director

More +

Jarenlang heeft Alex voor diverse (internationale) multinationals zoals Alcatel-Lucent gewerkt op het gebied van marketing en sales. Uiteindelijk kreeg hij de ambitie om een eigen bureau te runnen. Samen met Ivo runt hij Dune Pebbler. Het leukste aan Dune Pebbler? Familie. Vroeger reisde de mededirecteur wat kilometers af om op zijn werkplek te arriveren, tegenwoordig fietst hij in de pauze naar huis om met zijn gezin te lunchen. Daarnaast omschrijft Alex zijn collega's als een club fijne mensen, het zijn net familieleden.

Jan<br>den Dekker

Jan
den Dekker

BrandCoach

More +

Sinds de samenvoeging van Dune en Pebbler in 2016 is Jan den Dekker al bij Dune Pebbler betrokken als BrandCoach. Samen met Ivo en Alex heeft hij de strategische basis gelegd voor het huidige Dune Pebbler middels de BrandMap methode. Deze BrandMap methode zetten we samen met Jan ook in voor onze klanten. Alles wat je als organisatie doet, is terug te leiden naar het bedrijfs-DNA, de identiteit van jouw bedrijf. Middels de BrandMap methode gaat Jan samen met jou op zoek naar de identiteit van jouw bedrijf.

Jaap <br>van Duijn

Jaap
van Duijn

SEO Specialist

More +

Jaap van Duijn is al enkele jaren verbonden aan Dune Pebbler als SEO Specialist. Met ruim 18 jaar ervaring met het maken van websites en online campagnes is hij zich de laatste jaren met name gaan toeleggen op SEO- en SEA activiteiten. SEO (Search Engine Optimization) is met name het vlak waar Jaap zich enorm thuis voelt. Zo heeft Dune Pebbler een specialist in huis om ook jouw website naar organische grote hoogte te tillen.

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?