Wie we zijn

Onze mensen

Onze tweede familie. Onze steun en toeverlaat. Onze specialisten..
Wie zijn wij en wat maakt ons blij of enthousiast?
Maak kennis met het team van Dune Pebbler of kom eens langs voor een kop koffie of een biertje tijdens de wekelijkse borrel op vrijdagmiddag.

Annette <br>Floor

Annette
Floor

Office Manager

More +

Bij ons beter bekend als mamAnnette. Al meer dan twaalf jaar is ze als office manager het kloppende hart van Dune Pebbler. Annette ziet het zelf dan ook als de plek om samen met collega’s onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Servicen kan zij als de beste, want buiten werktijd om speelt ze al 32 jaar volleybal bij dezelfde club.

Suzanne <br>van der Meij

Suzanne
van der Meij

Project Manager

More +

In september 2018 is Suzanne bij ons begonnen als marketingstagiair en inmiddels is ze uitgegroeid tot project manager. Onder het genot van een gevarieerde playlist met voornamelijk akoestische muziek en muziek uit de jaren ’80 en ’90, houdt ze zich bezig met de coördinatie van onze projecten, (online) campagnes, e-mailmarketing en redactiewerk.

Robin <br>Glissenaar

Robin
Glissenaar

Junior Marketeer

More +

Na zijn stageperiode en bijbaantje in de zomer van 2021, is Robin Glissenaar teruggekeerd naar zijn oude plekje op De Maessloot. Zijn favoriete voetbalclub aanmoedigen, uitleven in de sportschool, genieten op een terrasje, bijna afgestudeerd en ook alvast bij ons aan de slag in het marketingteam: het begin van zijn carrière in de marketingwereld.

Wilco <br>Monen

Wilco
Monen

Designer

More +

In het weekend is Wilco te vinden in zijn eigen moestuin, op de markt in Leiden of bij vrienden en familie. Maar doordeweeks is deze tuinman als grafisch vormgever te vinden in Katwijk. Onder het genot van de muzikale klanken uit de jaren 70, 80 en 90 houdt hij zich bezig met toffe projecten. Wat vindt Wilco zo leuk hieraan? Het samenwerken met een enthousiast en hecht team.

Ingrid <br>Bouma

Ingrid
Bouma

Art Director & Designer

More +

Elk lettertype dat gebruikt is op producten in supermarkten opnoemen? Bijna ongelooflijk. Toch weet onze art director en senior vormgever Ingrid ze op te noemen. Darten met collega’s en zonder autopech op werk verschijnen is niet haar forte, maar onze Zweedse viking is op haar gelukkigst als ze creatief helemaal los kan gaan in opdrachten.

Maaike <br>Jonker

Maaike
Jonker

Junior Designer

More +

Onder begeleiding van Wilco en Ingrid hoopt Maaike de komende 5 maanden alle kneepjes van het vak te leren, zodat ze haar vaardigheden op het gebied van mediavormgeving nóg verder kan uitbreiden. Tijdens haar stage gaat ze zich bezighouden met de signing en branding voor Dune Pebbler, maar zal ze ook bijdragen aan het vertalen van concepten naar strakke designs voor onze klanten.

Jelle <br>Freke

Jelle
Freke

Web Developer

More +

Als kind wilde hij graag piloot worden. Jelle vliegt misschien niet door de wolken, maar wel door zijn verschillende rollen. Tegenwoordig is hij web developer, kunstschilder, zanger in een beginnend bandje en vader van een dochtertje en een zoontje. Hoe Jelle Dune Pebbler omschrijft? “Warm en gezellig. Mijn collega’s zijn een team, een familie en vrienden.”

Raphaël <br>Meijer

Raphaël
Meijer

Web Engineer

More +

Thuiskomen op een koude winterdag. Gezelligheid, warm en vertrouwd. Zo voelt Raphaël zich vanaf zijn eerste werkdag bij Dune Pebbler. Raphaël is zo gek op zijn werk dat hij zijn laptop meeneemt op vakantie, mocht hij kriebels krijgen om iets in elkaar te knutselen. Als hij niet achter zijn computer zit, is hij te vinden achter zijn piano om zijn hoofd te legen. Wat kunnen we zeggen, Raphaël is helemaal voldaan achter de toetsen.

Cihat <br>Belin

Cihat
Belin

Junior Web Engineer

More +

Afgelopen week hebben we Cihat Belin verwelkomd in ons webteam als stagiair web engineer. Het komende half jaar leert de 18-jarige alles over software development onder begeleiding van onze Raphaël. In zijn vrije tijd is hij gek op gamen, tekenen en naar buiten gaan, maar doordeweeks hoopt hij alles te leren over PHP en WordPress.

Ivo <br>Vittali

Ivo
Vittali

Managing Director

More +

Creatief denken en samen met een team professionals daarnaar handelen. Dat is Dune Pebbler volgens mededirecteur Ivo. Een verborgen talent? Dat is geen geheim. Ons kantoor wordt dagelijks gevuld met de muzikale klanken van de poprocker uit Lisse. Na een werkweek gevuld met creative projecten en muzikale taferelen gaat Ivo de hort op met zijn kids, voetballen met vrienden en op stap met een van zijn coverbands.

Alex <br>Kulk

Alex
Kulk

Managing Director

More +

Jarenlang heeft Alex voor diverse (internationale) corporates gewerkt op het gebied van marketing en sales. Uiteindelijk kreeg hij de ambitie om een eigen bedrijf te beginnen. Zo gezegd, zo gedaan. Samen met Ivo runt hij Dune Pebbler. Het leukste aan Dune Pebbler? Familie. Vroeger reisde de mededirecteur wat kilometers af om op zijn werkplek te arriveren, tegenwoordig fietst hij in de pauze naar huis om met zijn gezin te lunchen. Daarnaast omschrijft Alex zijn collega's als een club fijne mensen, het zijn net familieleden.

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?