Who we are

Our people

Meet Dune Pebbler
Our second family. Our pride and joy. Our specialists…

Who are we and what makes us happy or enthusiastic?
Meet the Dune Pebbler team or swing by for a cup of coffee or a beer during our weekly Friday afternoon drinks.

Annette <br>Floor

Annette
Floor

Office Manager

More +

Bij ons beter bekend als mamAnnette. Al meer dan twaalf jaar is ze als office manager het kloppende hart van Dune Pebbler. Annette ziet het zelf dan ook als de plek om samen met collega’s onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Servicen kan zij als de beste, want buiten werktijd om speelt ze al 32 jaar volleybal bij dezelfde club.

Suzanne <br>van der Meij

Suzanne
van der Meij

Project manager

More +

In september 2018 is Suzanne bij ons begonnen als marketingstagiair en inmiddels is ze uitgegroeid tot project manager. Onder het genot van een gevarieerde playlist met voornamelijk akoestische muziek en muziek uit de jaren ’80 en ’90, houdt ze zich bezig met de coördinatie van onze projecten, (online) campagnes, e-mailmarketing en redactiewerk.

Wilco <br>Monen

Wilco
Monen

Designer

More +

Na zijn stageperiode en bijbaantje in de zomer van 2021, is Robin Glissenaar teruggekeerd naar zijn oude plekje op De Maessloot. Zijn favoriete voetbalclub aanmoedigen, uitleven in de sportschool, genieten op een terrasje, bijna afgestudeerd en ook alvast bij ons aan de slag in het marketingteam: het begin van zijn carrière in de marketingwereld.

Ingrid <br>Bouma

Ingrid
Bouma

Art Director & Designer

More +

In het weekend is Wilco te vinden in zijn eigen moestuin, op de markt in Leiden of bij vrienden en familie. Maar doordeweeks is deze tuinman als grafisch vormgever te vinden in Katwijk. Onder het genot van de muzikale klanken uit de jaren 70, 80 en 90 houdt hij zich bezig met toffe projecten. Wat vindt Wilco zo leuk hieraan? Het samenwerken met een enthousiast en hecht team.

Jelle <br>Freke

Jelle
Freke

Web Developer

More +

Elk lettertype dat gebruikt is op producten in supermarkten opnoemen? Bijna ongelooflijk. Toch weet onze art director en senior vormgever Ingrid ze op te noemen. Darten met collega’s en zonder autopech op werk verschijnen is niet haar forte, maar onze Zweedse viking is op haar gelukkigst als ze creatief helemaal los kan gaan in opdrachten.

Raphaël <br>Meijer

Raphaël
Meijer

Web Engineer

More +

Als kind wilde hij graag piloot worden. Jelle vliegt misschien niet door de wolken, maar wel door zijn verschillende rollen. Tegenwoordig is hij web developer, kunstschilder, zanger in een beginnend bandje en vader van een dochtertje en een zoontje. Hoe Jelle Dune Pebbler omschrijft? “Warm en gezellig. Mijn collega’s zijn een team, een familie en vrienden.”

Ivo <br>Vittali

Ivo
Vittali

Managing Director

More +

Thuiskomen op een koude winterdag. Gezelligheid, warm en vertrouwd. Zo voelt Raphaël zich vanaf zijn eerste werkdag bij Dune Pebbler. Raphaël is zo gek op zijn werk dat hij zijn laptop meeneemt op vakantie, mocht hij kriebels krijgen om iets in elkaar te knutselen. Als hij niet achter zijn computer zit, is hij te vinden achter zijn piano om zijn hoofd te legen. Wat kunnen we zeggen, Raphaël is helemaal voldaan achter de toetsen.

Alex <br>Kulk

Alex
Kulk

Managing Director

More +

Nog studerend aan de opleiding Applicatie- & Mediaontwikkelaar is Danny begin 2022 begonnen in ons webteam. Bij ons op kantoor hoopt hij meer front-end te leren en in zijn vrije tijd is Danny een echte gamer. Het is dan ook geen verrassing dat deze webkanjer inspiratie haalt uit Elon Musk. "Hij laat zien dat iedereen de droombaan kan hebben die hij/zij wil, maar dat je er wel energie in moet steken om dat te kunnen bereiken."

Zullen we eens kennismaken?

Prefer to socialize?