Nieuws

04
september

Ondernemers inspireren ondernemers

In samenwerking met partner Energieke Regio zocht onze stichting 20Duurzaam20 naar een manier om ondernemers te inspireren op het gebied van duurzaamheid.

25
augustus

Presentatiegids Quick Boys

HAPPY DIT GEZIEN? – Gisteravond werd de Quickboys presentatiegids 2017-2018 uitgereikt aan de diverse stakeholders binnen deze mooie vereniging. Supertof natuurlijk dat we als Dune Pebbler dit stoeren en scorende concept en design voor ons rekening mochten nemen. We wensen iedereen die de blauwwitten een warm hart toedraagt een ongekend succesvol seizoen toe!

 

20
augustus

Dune Pebbler wordt partner Instant Magazine

Het zal je niet zijn ontgaan: Dune Pebbler is volop gedoken in de wondere wereld die eMagazines heet. Maar wat is daar nou zo wonderlijk aan?

15
juni

Jouw website veiliger én beter vindbaar met een ssl-certificaat

Het zal je vast niet zijn ontgaan: wanneer je naar een website zoekt of navigeert verschijnt er steeds vaker een groen (of geel) slotje in de adresbalk. De adresregel begint dan met ‘https://…’ in plaats van met ‘http://…’, dus met een ‘s’-je erachter.
Lees vooral verder want browsers zullen hinderlijke acties nemen tegen onveilige websites.

21
maart

De parallel tussen een website en een auto

Dune Pebbler maakt graag prachtige websites voor haar klanten. Fraaie authentieke vormgeving – passend bij jouw organisatie als opdrachtgever – en praktische functionaliteiten zijn van groot belang voor het welslagen van een website die als digitaal uithangbord de gekozen doelgroep moet bereiken.

15
maart

Dune Pebbler lanceert…

Online. We zijn er hier op de Valkenburgseweg 48 dol op met z’n allen. Onze hartjes gingen de afgelopen maanden dan ook sneller kloppen van de fijne sites die wij mochten afleveren.

14
maart

Sterk in vastgoed

Dune Pebbler kleurt steeds vaker buiten de lijntjes wanneer je onze klantenkring bekijkt. Ondernemingen uit de logistiek, food, bloemen en fashion zijn allang geen ‘vreemde eenden in de bijt’ meer.

14
maart

Nieuwe branding voor Sarah Angius

Wat zijn wij trots op ‘onze’ Instagramgoeroe Sarah Angius! Als influencer vliegt zij de hele wereld over, van New York tot Dubai en natuurlijk neemt zij ons mee op haar avonturen via Instagram, Facebook, Snapchat en YouTube.

14
maart

#detaartvan­dunepebbler

U heeft ze vast al eens voorbij zien komen op onze social kanalen: de taarten die wij zo af en toe versturen om een succes te vieren met onze klanten. In elke nieuwsbrief tref je dan vanaf nu ook één van onze relaties met #detaartvandunepebbler. Een traditie die gaat zorgen voor een hoop extra Customer Happiness denken wij zomaar…

14
maart

Videocontent domineert het internet

Je zult het vast opgemerkt hebben, want deze trend is al een tijdje gaande: videocontent domineert het internet. Waarom? Onderzoek van Cisco wijst uit dat bijna 60% van de kijkers zich drie etmalen later nog kan herinneren wat er in een video werd getoond en verteld. Bij geschreven tekst is dit slechts 10%. Zij voorspellen dan ook dat in 2017 69% van al het internetverkeer uit video zal bestaan.

14
maart

Content Management

Naast design is inhoud erg belangrijk. Niks nieuws voor een website of social mediakanaal. Het actueel houden van deze inhoud blijkt echter vaak een probleem te zijn. Dune Pebbler heeft hier een oplossing voor: contentmanagement. Voor diverse klanten, zoals bijvoorbeeld Huis ter Duin, voeren wij deze service uit.

we'd love to keep you updated

dune pebbler

Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
Postbus 37
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61

new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl