Dune Pebbler - Happy Customarketing

Nieuws

23
december

Dune Pebbler Eindejaarsvideo 2019

De feestdagen komen eraan en het jaar loopt langzaam ten einde. Dat kan maar één ding betekenen: onze jaarlijkse eindejaarsvideo. Met dit jaar een bekend gezicht in de hoofdrol.

09
augustus

Mark Rutte ontvangt AI rapport van ECP

Deadlines halen. Het is topsport. Afgelopen juli ontwikkelden we de proposition paper AI, dat volop in het nieuws kwam. Van concept tot realisatie, van Katwijk naar Boston USA. Binnen 48 uur. Onder de arm mee tijdens de economische missie met o.a. VNO-NCW, premier Rutte en 87 Nederlandse ondernemingen.

19
juli

Interactief jaarverslag voor Dunavie

Ieder jaar, een terugblik naar het afgelopen jaar. Zo ook naar 2018. Voor woningcorporatie Dunavie was 2018 een jaar waarin duurzaamheid en nieuwbouw de boventoon voerden. De ontwikkelingen, realisaties en toekomstplannen zijn verzameld en vastgelegd in het jaarverslag. Samen met Dunavie hebben we alle content in een interactief magazine weergegeven. Een lekker leesbaar jaarverslag!

31
mei

Frisse website voor Schouten Schoenen

Een schoenenspeciaalzaak die al ruim 140 jaar bestaat; Schouten Schoenen in Noordwijkerhout. Een begrip in de regio en gespecialiseerd in schoenen met een hoogwaardige pasvorm voor jong en oud. Wij ontwierpen en bouwden een nieuwe frisse website voor hen.

16
mei

Openingsfilm voor congres ABU

Uitzendwerk. Meer dan werk alleen. Dat was het thema van het congres dat maandag 13 mei jl. door de ABU(Algemene Bond Uitzendondernemingen) werd georganiseerd. Dune Pebbler werd gevraagd een informatieve animatievideo voor de opening van het congres te maken.

04
april

Vastgoedmarketing voor Ouwehand – Tudortuinen

In de nieuwe woonwijk Park Triangel te Waddinxveen wordt een markant nieuwbouwproject gerealiseerd: Tudortuinen. In deze unieke woonomgeving vindt u straks statige herenhuizen, stoere eengezinswoningen, romantische twee- en drie-onder-één-kapwoningen en luxe appartementen.

15
februari

Aandacht voor Mens & Mobiliteit

Dé Mitsubishi vakgarage in Lisse, een begrip in de Bollenstreek. In 1971 is Polderman opgericht door Bram Polderman. Hij startte zijn werkzaamheden op de oprit van zijn huis, maar al snel groeide het bedrijf en was een eigen pand noodzakelijk. De garage aan de Heereweg 50 in Lisse is al jaren de thuisbasis voor het team van Polderman.

25
januari

Dune Pebbler voor Operatie Jonas

Kort geleden stapte Cees de Vos van het Wereld Natuur Fonds regio Haaglanden bij ons binnen. Hij vertelde over zijn plan om de bewustwording rondom de plasticvervuiling in de oceanen te vergroten: Operatie Jonas. Als mede-initiatiefnemer van Stichting 20Duurzaam20 werken wij met veel plezier mee aan duurzame projecten in de gemeente Katwijk.

18
december

Dune Pebbler Eindejaars-video 2018 – Kerstgroet

Het is inmiddels traditie, de eindejaars-video van Dune Pebbler. De eerste vragen kregen we in september alweer binnen: “Wat doen jullie dit jaar?” en “Maken jullie weer zo’n maf filmpje?” tot “Ik kijk weer uit hoor, naar jullie jaarlijkse video”….

16
november

Boek ’t Duyfrak Valkenburg

Voor de nieuwe woonwijk ’t Duyfrak in Valkenburg heeft Dune Pebbler, in opdracht van Van Zessen Claer, een boek gemaakt. Een boek voor alle betrokkenen van ’t Duyfrak.

15
november

Het verhaal van digitaal – ECP

In opdracht van én samen met ECP hebben we het 120 pagina’s tellende visiedocument ontwikkeld. Het verhaal van digitaal.

14
november

BrandMap sessies Flevoland

Deze week zijn we weer gestart met onze BrandMap sessies bij een nieuwe opdrachtgever in Flevoland. Door middel van vier dagdelen gaan we de bedrijfsfilosofie van deze retailer handen en voeten geven, zwart op wit zetten.

06
november

Complimenten voor brochure De Tuinen van Ursem

Wij ontvingen mooie complimenten van opdrachtgever Timpaan voor o.a. de brochure van het nieuwbouwproject De Tuinen van Ursem.

19
oktober

Frisse nieuwe website voor De Engel Lisse

Bij Juf. Juffermans. De Engel. Sedert 1897 befaamd om haar café, restaurant, zalencentrum en hotel in Duin- en Bollenstreek. Trouwen, eten, drinken, vergaderen en feesten. En nu dus ook navigeren, clicken, reserveren en lezen. Dune Pebbler is er trots op de nieuwe website van De Engel te hebben ontwikkeld. Eet, drink, slaap en navigeer smakelijk!

12
oktober

Trots op ons Goed Groen Groei label

Natuurlijk. We zijn zelf mede-initiatiefnemer van stichting 20duurzaam20 We zijn objectief. En toch zijn we wellicht het meest trots dat een van onze stagiaires ons heeft voorgedragen voor een Goed Groen Groei label bij Empirio – futureproof duurzaamheidsadvies. Tijdens de Ondernemersdag071 op 9 oktober 2018 reikte wethouder Jacco Knape aan negen Katwijkse bedrijven het Goed Groen Groei | Katwijk-label uit. Zo ook aan ons.

02
oktober

Dune Pebbler ontwikkelt huis-aan-huis krant met Uitgeverij Verhagen

Kort geleden is Dune Pebbler gevraagd een huis-aan-huis duurzaamheidsspecial te ontwikkelen voor alle inwoners van de gemeente Katwijk. In opdracht van gemeente Katwijk en in samenwerking met Uitgeverij Verhagen en stichting 20Duurzaam20 bepaalden we de content van de krant.

28
september

Nieuwkomers

Bij Dune Pebbler werken we graag met jonge enthousiaste mensen. Vanaf september hebben we dan ook weer drie creatieve stagiaires in ons team opgenomen. Bernadette, Suzanne en Thijs gaan zich de komende maanden bezig houden met marketing, communicatie en webontwikkeling.

20
september

Animatie voor Dunavie

Enige tijd geleden is Dune Pebbler gevraagd een animatie te ontwikkelen voor woningcorporatie Dunavie. Middels de geanimeerde corporate story wordt binnen enkele minuten helder wat Dunavie doet, wat haar rol in de maatschappij is en wat de kernwaarden zijn. Een corporate story waar medewerkers, huurders én stakeholders zich mee kunnen identificeren.

12
september

Dune Pebbler filmt voor de ABU

Enkele maanden geleden is Dune Pebbler door de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) gevraagd een video op te nemen omtrent de perspectiefverklaring.

12
september

Lustrumuitgave Visculinair

Een SHOUT OUT naar onze designer Wilco die ieder kwartaal zorgt voor een perfect opgemaakte editie van Visculinair. Het magazine verschijnt vier keer per jaar en is het enige culinaire magazine dat zich specialiseert in vis.

07
september

Website MSPnetwerk gelanceerd

Een (vrij) nieuw initiatief vraagt om… een nieuwe website. Ons webteam heeft de handen uit de mouwen gestoken en lanceerde in augustus mspnetwerk.nl in opdracht van ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen).

06
september

Dune Pebbler ontwikkelt website Villa Zeezicht

Een modern logo, een nieuwe website en online marketing met positief resultaat. Ons Dune Pebbler team heeft de afgelopen tijd hard gewerkt voor opdrachtgever Villa Zeezicht.

09
juli

Robius voor Beauty Care Nederland

Robius Content & Campaigns is per 1 juni jl. een feit geworden. We mogen wel spreken van een vliegende start. Zo mogen we vanaf die datum Beauty Care Nederland ondersteunen bij hun totale online marketingtraject. Dit bijzondere bedrijf is in binnen- en buitenland bekend, onder andere met Micro Hair Pigmentation.
14
juni

Weboma vraagt Dune Pebbler

Enkele maanden geleden heeft projectontwikkelaar Weboma uit Wateringen Dune Pebbler gevraagd de marketing omtrent de verkoop van 71 woningen in Woerdblok op zich te nemen. De succesvolle start verkoop van de laatste fase Zandheuvel Woerdblok vond plaats op 13 juni jl.
01
juni

Wij vieren feest!

Dune Pebbler bestaat vandaag, 1 juni 2018, precies twee jaar! Hiep Hiep Hoera!

01
juni

Dune Pebbler over AVG in Rijnstreek Business

Ons #AVG artikel in de eerstvolgende editie van Rijnstreek Business, lees je als eerste hier.

18
april

Ben jij AVG-proof? Wij wel!

25 mei 2018 is het zover.. de nieuwe Europese privacywet gaat in, de AVG. Als ondernemer krijg je hier hoe dan ook mee te maken; denk aan de gegevens van je personeel, de klant of die database vol leads en prospects. Hoe zit dat dan, wat mag (nog) wel en wat niet? Zorg dat je goed voorbereid bent, na 25 mei kunnen er bij overtreding van de regels hoge boetes vallen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij leggen je in het kort uit wat de AVG precies is en waar je op moet letten.

09
april

Hoe wij maatschappelijk en sociaal betrokken zijn

Dune Pebbler is een creatief marketingbureau dat sociale en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn van mening dat een goede kwaliteit van leefomgeving in de breedste zin van het woord kan bijdragen aan duurzame creativiteit en (werk)plezier. Onze betrokkenheid vertaalt zich naar enkele initiatieven en nauwe betrokkenheid bij verenigingen, met name in de gemeente Katwijk.

28
februari

Jouw website veiliger én beter vindbaar met een ssl-certificaat

Update mei. 2018: Het zal je vast niet zijn ontgaan: wanneer je naar een website zoekt of navigeert verschijnt er steeds vaker een groen (of geel) slotje in de adresbalk. De adresregel begint dan met ‘https://…’ in plaats van met ‘http://…’, dus met een ‘s’-je erachter. Nog erger… je browser komt met de melding: “deze website is onveilig….”
Benieuwd naar de reden hiervan? Lees dan vooral verder, browsers komen vanaf juli 2018 echt in actie tegen onveilige websites.

09
februari

Één klant, drie websites

Afgelopen maand zijn voor één klant zelfs twee responsive websites opgeleverd, aan de derde wordt gewerkt.

08
februari

Het eMagazine Y-TOWERS is live!

Samen met ZÜBLIN heeft het team van Dune Pebbler een dynamisch online magazine samengesteld.

06
februari

Nieuwe website voor VIM – de supply chain regisseur

VIM – de supply chain regisseur – vroeg Dune Pebbler enige tijd geleden hun website te vernieuwen. 

21
december

Sprookjesachtige kerst- en nieuwjaarsgroet!

Humor en plezier is belangrijk bij Dune Pebbler, dat is je ongetwijfeld bekend. Het is zelfs één van onze kernwaarden, net als customer focus, samen en innovatief.

15
december

Kerstgroet Cyberfreight International

De Dune Pebbler kerstvideo van vorig jaar was niets anders dan een pilot voor de kerst videoboodschap van dit jaar voor onze gewaardeerde klant Cyber Freight International.

08
december

Dune Pebbler Brandmap

Ben je als directeur, ondernemer, beslisser op zoek naar het bedrijfs-DNA van jouw organisatie? Dune Pebbler neemt je graag bij de hand om jouw bedrijfsidentiteit te bepalen.

24
november

Kick-start voor Ine van Heel Holland Bakt

Je kent haar vast wel: de spontane Ine Paauw uit het laatste seizoen van Heel Holland Bakt! Net voor de finale moest zij de show verlaten en startte zij een nieuw avontuur: INE Baking & Dining Together. Onder deze naam verzorgt ze diners, workshops en bakt ze taarten als jij iets te vieren hebt.

10
november

Styling + eMagazines ABU- Congres: Let the Future in

Van Industriële Revolutie naar Digital Age. Wat staat ons te wachten op het gebied van werk de komende jaren? En bestaat werk zoals we dat kennen over een paar jaar nog wel?

08
november

Dunelissimo muurschildering!

Wat als Dune Pebbler een land zou zijn, hoe zou dat eruit zien? “Mediterraans met een vleugje Deutsche Grundlichkeit” was het antwoord. En met dank aan Marleen van In-Kleur is dit vanaf nu ook steeds meer in ons pand te zien!

19
oktober

Nieuwe website voor Bloemsierkunst Anggrek

De nieuwe website voor Bloemsierkunst Anggrek is online! Deze Amsterdamse bloemist onderscheidt zich door haar ruime keuze in bijzondere bloemen en planten. Klankvriendelijkheid is één van Anggreks’ belangrijkste waarden. De nieuwe website is dan ook opgezet met klant- en gebruiksvriendelijkheid als belangrijkste pré.
12
oktober

Duurzaamheidskrant gemeente Katwijk: online & offline

Na een succesvolle eerste editie van de Duurzaamheidskrant, volgt er nu een tweede! Deze krant werd vorig jaar huis-aan-huis verspreid in de gemeente Katwijk. Initiatiefnemers waren de gemeente Katwijk, Uitgeverij Verhagen en, de mede door Dune Pebbler opgerichte, stichting 20Duurzaam20.

10
oktober

MC Wellness: New website online!

Misschien kent u het wel: MC Wellness in Noordwijk. Een oase van rust in het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin waar het heerlijk ontspannen is. Als u hier binnenstapt is een serene rust voelbaar… MC Wellness straalt deze sfeer in al haar zijn uit. Alleen online klopte dit plaatje nog niet: de site was verouderd en in de fotografie kwam de sfeer van MC Wellness niet goed over.
25
september

WBE Group presenteert groensoorten op overzichtelijke en informatieve wijze

Voor WBE Group voegden wij onlangs een handige en informatieve functie toe aan hun website: een productoverzicht waarbij per werelddeel precies te zien is welke groensoort waarvandaan komt.

04
september

Ondernemers inspireren ondernemers

In samenwerking met partner Energieke Regio zocht onze stichting 20Duurzaam20 naar een manier om ondernemers te inspireren op het gebied van duurzaamheid.

25
augustus

Presentatiegids Quick Boys

HAPPY DIT GEZIEN? – Gisteravond werd de Quickboys presentatiegids 2017-2018 uitgereikt aan de diverse stakeholders binnen deze mooie vereniging. Supertof natuurlijk dat we als Dune Pebbler dit stoeren en scorende concept en design voor ons rekening mochten nemen. We wensen iedereen die de blauwwitten een warm hart toedraagt een ongekend succesvol seizoen toe!

 

20
augustus

Dune Pebbler wordt partner Instant Magazine

Het zal je niet zijn ontgaan: Dune Pebbler is volop gedoken in de wondere wereld die eMagazines heet. Maar wat is daar nou zo wonderlijk aan?

21
maart

De parallel tussen een website en een auto

Dune Pebbler maakt graag prachtige websites voor haar klanten. Fraaie authentieke vormgeving – passend bij jouw organisatie als opdrachtgever – en praktische functionaliteiten zijn van groot belang voor het welslagen van een website die als digitaal uithangbord de gekozen doelgroep moet bereiken.

15
maart

Dune Pebbler lanceert…

Online. We zijn er hier op de Valkenburgseweg 48 dol op met z’n allen. Onze hartjes gingen de afgelopen maanden dan ook sneller kloppen van de fijne sites die wij mochten afleveren.

14
maart

Sterk in vastgoed

Dune Pebbler kleurt steeds vaker buiten de lijntjes wanneer je onze klantenkring bekijkt. Ondernemingen uit de logistiek, food, bloemen en fashion zijn allang geen ‘vreemde eenden in de bijt’ meer.

14
maart

Nieuwe branding voor Sarah Angius

Wat zijn wij trots op ‘onze’ Instagramgoeroe Sarah Angius! Als influencer vliegt zij de hele wereld over, van New York tot Dubai en natuurlijk neemt zij ons mee op haar avonturen via Instagram, Facebook, Snapchat en YouTube.

14
maart

#detaartvan­dunepebbler

U heeft ze vast al eens voorbij zien komen op onze social kanalen: de taarten die wij zo af en toe versturen om een succes te vieren met onze klanten. In elke nieuwsbrief tref je dan vanaf nu ook één van onze relaties met #detaartvandunepebbler. Een traditie die gaat zorgen voor een hoop extra Customer Happiness denken wij zomaar…

14
maart

Videocontent domineert het internet

Je zult het vast opgemerkt hebben, want deze trend is al een tijdje gaande: videocontent domineert het internet. Waarom? Onderzoek van Cisco wijst uit dat bijna 60% van de kijkers zich drie etmalen later nog kan herinneren wat er in een video werd getoond en verteld. Bij geschreven tekst is dit slechts 10%. Zij voorspellen dan ook dat in 2017 69% van al het internetverkeer uit video zal bestaan.

14
maart

Content Management

Naast design is inhoud erg belangrijk. Niks nieuws voor een website of social mediakanaal. Het actueel houden van deze inhoud blijkt echter vaak een probleem te zijn. Dune Pebbler heeft hier een oplossing voor: contentmanagement. Voor diverse klanten, zoals bijvoorbeeld Huis ter Duin, voeren wij deze service uit.

we'd love to keep you updated

Dune Pebbler - Happy Customarketing
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler