Nieuws

09
februari

Één klant, drie websites

Afgelopen maand zijn voor één klant zelfs twee responsive websites opgeleverd, aan de derde wordt gewerkt.

08
februari

Het eMagazine Y-TOWERS is live!

Samen met ZÜBLIN heeft het team van Dune Pebbler een dynamisch online magazine samengesteld.

06
februari

Nieuwe website voor VIM – de supply chain regisseur

VIM – de supply chain regisseur – vroeg Dune Pebbler enige tijd geleden hun website te vernieuwen. 

21
december

Sprookjesachtige kerst- en nieuwjaarsgroet!

Humor en plezier is belangrijk bij Dune Pebbler, dat is je ongetwijfeld bekend. Het is zelfs één van onze kernwaarden, net als customer focus, samen en innovatief.

15
december

Kerstgroet Cyberfreight International

De Dune Pebbler kerstvideo van vorig jaar was niets anders dan een pilot voor de kerst videoboodschap van dit jaar voor onze gewaardeerde klant Cyber Freight International.

08
december

Dune Pebbler Brandmap

Ben je als directeur, ondernemer, beslisser op zoek naar het bedrijfs-DNA van jouw organisatie? Dune Pebbler neemt je graag bij de hand om jouw bedrijfsidentiteit te bepalen.

24
november

Kick-start voor Ine van Heel Holland Bakt

Je kent haar vast wel: de spontane Ine Paauw uit het laatste seizoen van Heel Holland Bakt! Net voor de finale moest zij de show verlaten en startte zij een nieuw avontuur: INE Baking & Dining Together. Onder deze naam verzorgt ze diners, workshops en bakt ze taarten als jij iets te vieren hebt.

10
november

Styling + eMagazines ABU- Congres: Let the Future in

Van Industriële Revolutie naar Digital Age. Wat staat ons te wachten op het gebied van werk de komende jaren? En bestaat werk zoals we dat kennen over een paar jaar nog wel?

08
november

Dunelissimo muurschildering!

Wat als Dune Pebbler een land zou zijn, hoe zou dat eruit zien? “Mediterraans met een vleugje Deutsche Grundlichkeit” was het antwoord. En met dank aan Marleen van In-Kleur is dit vanaf nu ook steeds meer in ons pand te zien!

19
oktober

Nieuwe website voor Bloemsierkunst Anggrek

De nieuwe website voor Bloemsierkunst Anggrek is online! Deze Amsterdamse bloemist onderscheidt zich door haar ruime keuze in bijzondere bloemen en planten. Klankvriendelijkheid is één van Anggreks’ belangrijkste waarden. De nieuwe website is dan ook opgezet met klant- en gebruiksvriendelijkheid als belangrijkste pré.
15
oktober

Jouw website veiliger én beter vindbaar met een ssl-certificaat

Het zal je vast niet zijn ontgaan: wanneer je naar een website zoekt of navigeert verschijnt er steeds vaker een groen (of geel) slotje in de adresbalk. De adresregel begint dan met ‘https://…’ in plaats van met ‘http://…’, dus met een ‘s’-je erachter.
Lees vooral verder want browsers zullen hinderlijke acties nemen tegen onveilige websites.

12
oktober

Duurzaamheidskrant gemeente Katwijk: online & offline

Na een succesvolle eerste editie van de Duurzaamheidskrant, volgt er nu een tweede! Deze krant werd vorig jaar huis-aan-huis verspreid in de gemeente Katwijk. Initiatiefnemers waren de gemeente Katwijk, Uitgeverij Verhagen en, de mede door Dune Pebbler opgerichte, stichting 20Duurzaam20.

10
oktober

MC Wellness: New website online!

Misschien kent u het wel: MC Wellness in Noordwijk. Een oase van rust in het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin waar het heerlijk ontspannen is. Als u hier binnenstapt is een serene rust voelbaar… MC Wellness straalt deze sfeer in al haar zijn uit. Alleen online klopte dit plaatje nog niet: de site was verouderd en in de fotografie kwam de sfeer van MC Wellness niet goed over.
25
september

WBE Group presenteert groensoorten op overzichtelijke en informatieve wijze

Voor WBE Group voegden wij onlangs een handige en informatieve functie toe aan hun website: een productoverzicht waarbij per werelddeel precies te zien is welke groensoort waarvandaan komt.

04
september

Ondernemers inspireren ondernemers

In samenwerking met partner Energieke Regio zocht onze stichting 20Duurzaam20 naar een manier om ondernemers te inspireren op het gebied van duurzaamheid.

25
augustus

Presentatiegids Quick Boys

HAPPY DIT GEZIEN? – Gisteravond werd de Quickboys presentatiegids 2017-2018 uitgereikt aan de diverse stakeholders binnen deze mooie vereniging. Supertof natuurlijk dat we als Dune Pebbler dit stoeren en scorende concept en design voor ons rekening mochten nemen. We wensen iedereen die de blauwwitten een warm hart toedraagt een ongekend succesvol seizoen toe!

 

20
augustus

Dune Pebbler wordt partner Instant Magazine

Het zal je niet zijn ontgaan: Dune Pebbler is volop gedoken in de wondere wereld die eMagazines heet. Maar wat is daar nou zo wonderlijk aan?

21
maart

De parallel tussen een website en een auto

Dune Pebbler maakt graag prachtige websites voor haar klanten. Fraaie authentieke vormgeving – passend bij jouw organisatie als opdrachtgever – en praktische functionaliteiten zijn van groot belang voor het welslagen van een website die als digitaal uithangbord de gekozen doelgroep moet bereiken.

15
maart

Dune Pebbler lanceert…

Online. We zijn er hier op de Valkenburgseweg 48 dol op met z’n allen. Onze hartjes gingen de afgelopen maanden dan ook sneller kloppen van de fijne sites die wij mochten afleveren.

14
maart

Sterk in vastgoed

Dune Pebbler kleurt steeds vaker buiten de lijntjes wanneer je onze klantenkring bekijkt. Ondernemingen uit de logistiek, food, bloemen en fashion zijn allang geen ‘vreemde eenden in de bijt’ meer.

14
maart

Nieuwe branding voor Sarah Angius

Wat zijn wij trots op ‘onze’ Instagramgoeroe Sarah Angius! Als influencer vliegt zij de hele wereld over, van New York tot Dubai en natuurlijk neemt zij ons mee op haar avonturen via Instagram, Facebook, Snapchat en YouTube.

14
maart

#detaartvan­dunepebbler

U heeft ze vast al eens voorbij zien komen op onze social kanalen: de taarten die wij zo af en toe versturen om een succes te vieren met onze klanten. In elke nieuwsbrief tref je dan vanaf nu ook één van onze relaties met #detaartvandunepebbler. Een traditie die gaat zorgen voor een hoop extra Customer Happiness denken wij zomaar…

14
maart

Videocontent domineert het internet

Je zult het vast opgemerkt hebben, want deze trend is al een tijdje gaande: videocontent domineert het internet. Waarom? Onderzoek van Cisco wijst uit dat bijna 60% van de kijkers zich drie etmalen later nog kan herinneren wat er in een video werd getoond en verteld. Bij geschreven tekst is dit slechts 10%. Zij voorspellen dan ook dat in 2017 69% van al het internetverkeer uit video zal bestaan.

14
maart

Content Management

Naast design is inhoud erg belangrijk. Niks nieuws voor een website of social mediakanaal. Het actueel houden van deze inhoud blijkt echter vaak een probleem te zijn. Dune Pebbler heeft hier een oplossing voor: contentmanagement. Voor diverse klanten, zoals bijvoorbeeld Huis ter Duin, voeren wij deze service uit.

we'd love to keep you updated

dune pebbler

Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61

new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl