Dune Pebbler introduceert IZI-Casting uitgelichte afbeelding

Stories | Door Robin Glissenaar | 13 september 2023

Dune Pebbler introduceert IZI-Casting

IZI-Casting is een narrowcasting systeem, recent ontwikkeld door Dune Pebbler. Het is een vorm van beeldschermcommunicatie waarbij publiek op een bepaalde locatie wordt bereikt door middel van een beperkt netwerk van één of meerdere televisieschermen. Denk hierbij aan sportkantines, winkels, kantoren en ontvangstruimtes.

IZI-Casting is gemakkelijk te beheren middels een overzichtelijk dashboard en stelt je in staat om verschillende soorten communicatie-uitingen te delen. Van video’s tot nieuwsberichten en van statistieken tot welkomstboodschappen voor bezoekers en klanten. IZI-Casting biedt een krachtige manier om impact te maken.

Maak zichtbare impact met IZI-Casting

Met IZI-Casting kun je gemakkelijk een scala aan interactieve en gepersonaliseerde content presenteren. Naast dat je nieuwsberichten, videoclips en statistieken op het beeldscherm tevoorschijn kunt krijgen is het ook mogelijk om advertenties en promoties te delen. Tevens kunnen ook klanten, partners en sponsoren in het zonnetje worden gezet door middel van een welkomstboodschap.

Dankzij IZI-Casting kun je specifieke boodschappen op een dynamische wijze communiceren. Binnen een handomdraai kun je vervolgens slides en managen via het gebruiksvriendelijke dashboard, dat zelfs met de smartphone te besturen is.

Wil je meer weten over IZI-Casting?

Wil je zelf de voordelen van IZI-Casting ervaren? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Lees dan meer over ons narrowcasting-systeem via de officiële website van IZI-Casting, of neem direct contact op met Alex Kulk via alex@dunepebbler.nl of 0714071961.

Heb je vragen over IZI-Casting?

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.