Welkom EE Care en Waalpartners

Afgelopen weken verwelkomden we bij Dune Pebbler een aantal nieuwe klanten vanuit diverse branches. Zo gingen we aan de slag met het ontwerp van de nieuwe website van EE Care. Deze energie intermediair is actief vanuit de regio Rijnland en bedient zowel bedrijven als particulieren in voornamelijk Noord- en Zuid-Holland. EE Care heeft als doel te ontzorgen en tegelijkertijd energiekosten te verlagen. Dit doet zij door servicegericht en transparant te zijn. Kenmerken die ons natuurlijk zeer aanspreken en ook bij Dune Pebbler van toepassing zijn. Zoals wij onze marketingdiensten onder één dank beschikbaar hebben, zo biedt EE Care een totaaloplossing op energiegebied. We zijn er dan ook trots op om EE Care aan ons marketingportfolio toe te voegen en kijken uit naar de verdere samenwerking en de realisatie van de nieuwe website.

Marketing-as-a-Service voor Waalpartners

In navolging van EE Care mochten we recentelijk ook Waalpartners civil engineering welkom heten. Organisaties hebben intern vaak de man- en vrouwkracht, maar zoeken nog net dat stukje marketingkennis om op dat vlak compleet te zijn. Met onze Marketing-as-a-Service zijn we een verlengstuk voor de organisatie. Samen met de klant ontwikkelen we content, van video tot teksten, van fotografie tot animaties. We zetten samen online nieuwsbrieven op, adviseren op marketinggebied via korte lijnen, zetten onze designers aan het werk en initiëren online campagnes op Facebook, Instagram en LinkedIn.

De eerste video voor Waalpartners is een feit. De introductievideo van Sake Essink in zijn nieuwe functie als geotechnisch adviseur bij Waalpartners.

Kunnen we ook iets voor jou betekenen?

Wil je weten wat we op dit vlak voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact op met Ivo Vittali. Heb je belangstelling in de diensten van Waalparners civil engineering. Met alle plezier nodigen we je dan uit een kijkje te nemen op www.waalpartners.nl.

Geschreven door:
Kesly Staman

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?