Stories

10 vragen aan Esther van der Sluis
10 vragen aan Esther van der Sluis
2 februari 2022 Geschreven door:

In 2019 maakten wij voor het eerst kennis met Esther van der Sluis. In haar toenmalige functie als senior communicatieadviseur bij zorgaanbieder Florence maakten wij samen de eerste stappen naar de vormgeving van Gezond & Gelukkig Den Haag; een initiatief van de gemeente Den Haag en zorg- en welzijnspartners met onder andere het doel de gezondheid van de inwoners van Den Haag te verbeteren. Aan de hand van 10 vragen aan Esther blikken we terug en kijken we vooruit…

Lees verder
Even videobellen met
Arlette de Haas
Even videobellen met <br>Arlette de Haas
13 januari 2022 Geschreven door: Suzanne van der Meij - Project Manager

Als we iets positiefs meenemen uit de coronatijd, is het wel het gemak van het videobellen. Geen (lange) reistijd meer, maar juist direct kunnen inbellen. Voor ons natuurlijk een goede manier om in contact te blijven met onze klanten. Projectmanager Suzanne belde Arlette de Haas, communicatieadviseur bij ECP | Platform voor de InformatieSamenleving, om bij te kletsen.

Lees verder
Onze nieuwe webkanjer: Danny
Onze nieuwe webkanjer: Danny
7 januari 2022 Geschreven door: Chinique Qureshi

Een frisse start in het nieuwe jaar is voor Danny geen probleem. Sinds 2022 versterkt hij Dune Pebbler in het webteam. Nog studerend en nu ook werkend, is Danny hard aan het bouwen aan zijn carrière. Met zijn enthousiasme en innovatief vermogen is hij een echte aanwinst voor ons team. Welkom bij de club, Danny!

Lees verder
RobinC, onze vaste videograaf
RobinC, onze vaste videograaf
18 oktober 2021 Geschreven door: Chinique Qureshi

Één van de vaste videografen van Dune Pebbler is RobinC oftewel Robin Brinkhuijsen. De afgelopen jaren hebben we samen veel mooie project gemaakt. We zijn heel blij dat we op iemand als Robin kunnen bouwen. Zijn liefde voor het vak is erg duidelijk te zien als hij op locatie is. Hij is enorm creatief en ziet veel mogelijkheden. We kijken uit naar de komende samenwerkingen met Robin!

Lees verder
BLOG: Het nieuwe digitale jaarverslag
BLOG: Het nieuwe digitale jaarverslag
18 oktober 2021 Geschreven door: Kesly Staman - Projectmanager bij Dune Pebbler

Een jaarverslag presenteren anno 2021, dat doe je natuurlijk digitaal. De tijd van papieren boekwerken met lappen tekst en weinig illustraties is voorbij. Een professioneel, interactief én opvallend jaarverslag.

Lees verder

Meer weten over vastgoedmarketing?

Liever socializen?