Stories

Zo heeft designstagiair Maaike haar eerste week ervaren
Zo heeft designstagiair Maaike haar eerste week ervaren
5 september 2022 Geschreven door: Robin Glissenaar - Junior marketeer bij Dune Pebbler

Afgelopen week hebben wij Maaike verwelkomd als nieuwe stagiair in ons design team. Onder begeleiding van Wilco en Ingrid hoopt ze de komende 5 maanden alle kneepjes van het vak te leren, zodat ze haar vaardigheden op het gebied van mediavormgeving nóg verder kan uitbreiden. Tijdens haar stage gaat ze zich bezighouden met de signing en branding voor Dune Pebbler, maar zal ze ook bijdragen aan het vertalen van concepten naar strakke designs voor onze klanten.

Lees verder
10 vragen aan Esther van der Sluis
10 vragen aan Esther van der Sluis
2 februari 2022 Geschreven door:

In 2019 maakten wij voor het eerst kennis met Esther van der Sluis. In haar toenmalige functie als senior communicatieadviseur bij zorgaanbieder Florence maakten wij samen de eerste stappen naar de vormgeving van Gezond & Gelukkig Den Haag; een initiatief van de gemeente Den Haag en zorg- en welzijnspartners met onder andere het doel de gezondheid van de inwoners van Den Haag te verbeteren. Aan de hand van 10 vragen aan Esther blikken we terug en kijken we vooruit…

Lees verder
Even videobellen met
Arlette de Haas
Even videobellen met <br>Arlette de Haas
13 januari 2022 Geschreven door: Suzanne van der Meij - Project Manager

Als we iets positiefs meenemen uit de coronatijd, is het wel het gemak van het videobellen. Geen (lange) reistijd meer, maar juist direct kunnen inbellen. Voor ons natuurlijk een goede manier om in contact te blijven met onze klanten. Projectmanager Suzanne belde Arlette de Haas, communicatieadviseur bij ECP | Platform voor de InformatieSamenleving, om bij te kletsen.

Lees verder
Hieperdepiep hoera! Dune Pebbler is 5 jaar
Hieperdepiep hoera! Dune Pebbler is 5 jaar
23 december 2021 Geschreven door: Suzanne van der Meij

Tot 2016 waren Dune Reclamebureau en Pebbler twee afzonderlijke merken. Ivo Vittali was reeds partner bij Dune Reclamebureau, een creatief bureau gespecialiseerd in (vastgoed)marketing en design. Alex Kulk was vier jaar eerder begonnen met internetbureau Pebbler, aanvankelijk met websitebouw, maar al snel transformeerde dit bedrijf in een online marketingbureau, gespecialiseerd in contentmarketing en online campagnes.

Lees verder
RobinC, onze vaste videograaf
RobinC, onze vaste videograaf
18 oktober 2021 Geschreven door: Chinique Qureshi

Één van de vaste videografen van Dune Pebbler is RobinC oftewel Robin Brinkhuijsen. De afgelopen jaren hebben we samen veel mooie project gemaakt. We zijn heel blij dat we op iemand als Robin kunnen bouwen. Zijn liefde voor het vak is erg duidelijk te zien als hij op locatie is. Hij is enorm creatief en ziet veel mogelijkheden. We kijken uit naar de komende samenwerkingen met Robin!

Lees verder

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?