Stories

Even videobellen met
Arlette de Haas
Even videobellen met <br>Arlette de Haas
13 januari 2022 Geschreven door: Suzanne van der Meij - Project Manager

Als we iets positiefs meenemen uit de coronatijd, is het wel het gemak van het videobellen. Geen (lange) reistijd meer, maar juist direct kunnen inbellen. Voor ons natuurlijk een goede manier om in contact te blijven met onze klanten. Projectmanager Suzanne belde Arlette de Haas, communicatieadviseur bij ECP | Platform voor de InformatieSamenleving, om bij te kletsen.

Lees verder
Hieperdepiep hoera! Dune Pebbler is 5 jaar
Hieperdepiep hoera! Dune Pebbler is 5 jaar
23 december 2021 Geschreven door: Suzanne van der Meij

Tot 2016 waren Dune Reclamebureau en Pebbler twee afzonderlijke merken. Ivo Vittali was reeds partner bij Dune Reclamebureau, een creatief bureau gespecialiseerd in (vastgoed)marketing en design. Alex Kulk was vier jaar eerder begonnen met internetbureau Pebbler, aanvankelijk met websitebouw, maar al snel transformeerde dit bedrijf in een online marketingbureau, gespecialiseerd in contentmarketing en online campagnes.

Lees verder
RobinC, onze vaste videograaf
RobinC, onze vaste videograaf
18 oktober 2021 Geschreven door: Chinique Qureshi

Één van de vaste videografen van Dune Pebbler is RobinC oftewel Robin Brinkhuijsen. De afgelopen jaren hebben we samen veel mooie project gemaakt. We zijn heel blij dat we op iemand als Robin kunnen bouwen. Zijn liefde voor het vak is erg duidelijk te zien als hij op locatie is. Hij is enorm creatief en ziet veel mogelijkheden. We kijken uit naar de komende samenwerkingen met Robin!

Lees verder
Gastcollege Hogeschool van Amsterdam
Gastcollege Hogeschool van Amsterdam
18 oktober 2021 Geschreven door: Chinique Qureshi

Afgelopen week mocht het team van Dune Pebbler tijdens het vak Branding een gastcollege geven aan de studenten van Hogeschool van Amsterdam. Waar we dat eerder in het jaar nog online deden, ontvingen we de creatieve studenten in de Business Club van voetbalvereniging Quick Boys. Omdat wij begrijpen hoe belangrijk een eerste indruk is, verrasten we de jonge talenten met een welkomstboodschap op het 108 meter lange interactieve LED-board langs het hoofdveld, dat een echte eye-catcher is tussen de Katwijkse duinen. Na een geheel verzorgde lunch en kennismaking in het sponsorhome van de blauw-witten, mocht collega Ivo Vittali het gastcollege aftrappen.

Lees verder
Het nieuwe digitale jaarverslag
Het nieuwe digitale jaarverslag
18 oktober 2021 Geschreven door: Kesly Staman - Projectmanager bij Dune Pebbler

Een jaarverslag presenteren anno 2021, dat doe je natuurlijk digitaal. De tijd van papieren boekwerken met lappen tekst en weinig illustraties is voorbij. Een professioneel, interactief én opvallend jaarverslag.

Lees verder

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?