Stories

Even videobellen met
Arlette de Haas
Even videobellen met <br>Arlette de Haas
13 januari 2022 Geschreven door: Suzanne van der Meij - Project Manager

Als we iets positiefs meenemen uit de coronatijd, is het wel het gemak van het videobellen. Geen (lange) reistijd meer, maar juist direct kunnen inbellen. Voor ons natuurlijk een goede manier om in contact te blijven met onze klanten. Projectmanager Suzanne belde Arlette de Haas, communicatieadviseur bij ECP | Platform voor de InformatieSamenleving, om bij te kletsen.

Lees verder
Onze nieuwe webkanjer: Danny
Onze nieuwe webkanjer: Danny
7 januari 2022 Geschreven door: Chinique Qureshi

Een frisse start in het nieuwe jaar is voor Danny geen probleem. Sinds 2022 versterkt hij Dune Pebbler in het webteam. Nog studerend en nu ook werkend, is Danny hard aan het bouwen aan zijn carrière. Met zijn enthousiasme en innovatief vermogen is hij een echte aanwinst voor ons team. Welkom bij de club, Danny!

Lees verder
RobinC, onze vaste videograaf
RobinC, onze vaste videograaf
18 oktober 2021 Geschreven door: Chinique Qureshi

Één van de vaste videografen van Dune Pebbler is RobinC oftewel Robin Brinkhuijsen. De afgelopen jaren hebben we samen veel mooie project gemaakt. We zijn heel blij dat we op iemand als Robin kunnen bouwen. Zijn liefde voor het vak is erg duidelijk te zien als hij op locatie is. Hij is enorm creatief en ziet veel mogelijkheden. We kijken uit naar de komende samenwerkingen met Robin!

Lees verder
BLOG: Het nieuwe digitale jaarverslag
BLOG: Het nieuwe digitale jaarverslag
18 oktober 2021 Geschreven door: Kesly Staman - Projectmanager bij Dune Pebbler

Een jaarverslag presenteren anno 2021, dat doe je natuurlijk digitaal. De tijd van papieren boekwerken met lappen tekst en weinig illustraties is voorbij. Een professioneel, interactief én opvallend jaarverslag.

Lees verder
Onze nieuwe aanwinst: marketingstagiair Chinique
Onze nieuwe aanwinst: marketingstagiair Chinique
24 september 2021 Geschreven door: Chinique Qureshi

Begin september heeft vierdejaars Creative Business student Chinique Qureshi zich bij ons marketingteam gevoegd. De komende zes maanden ondersteunt Chinique onze project manager Suzanne op het gebied van marketingcommunicatie voor onze klanten en voor onszelf. Met haar enthousiasme en creatieve brein kan zij hier zeker haar plekje vinden de komende tijd. Welkom in het team, Chinique!

Lees verder

Meer weten over vastgoedmarketing?

Liever socializen?