Even voorstellen: Andrea, onze nieuwste designstagiair uitgelichte afbeelding

Stories | Door Suzanne van der Meij | 24 februari 2023

Even voorstellen: Andrea, onze nieuwste designstagiair

Creatief bezig zijn, volleyballen, series kijken, nieuwe talen leren én sinds medio februari ook stage lopen bij Dune Pebbler. Derdejaarsstudent Andrea van den Brink omschrijft zichzelf als een jonge ontwerper en na goede verhalen van medestudenten, besloot ze haar stage bij Dune Pebbler te volgen. Meer weten over Andrea? We stelden tien vragen aan de student Media Vormgeving.

10 vragen aan Andrea

Andrea, wil je jezelf voorstellen?
“Hola! Ik ben Andrea van den Brink en ik ben een derdejaars Media Vormgeving student aan het Media College in Amsterdam. Ik kom uit Costa Rica, Midden Amerika en ik woon nu al zes jaar in Nederland. Ik vind tekenen en creatief bezig zijn erg leuk, al van jongs af aan, daarom studeer ik Media Vormgeving.”

Waarom heb je gekozen voor Dune Pebbler als stageplek?
“Op school heb ik goede recensies en verhalen van vorige studenten gehoord. Ook tijdens mijn gesprek heb ik een goede indruk van de sfeer op kantoor gekregen.”

Wat is jouw rol binnen Dune Pebbler en wat hoop je te leren?
“Mijn rol bij Dune Pebbler is Media Vormgever stagiair op de studio. Hierbij help ik met verschillende creatieve taken. Ik ben nog een jonge vormgever, waardoor ik open sta om nog van alles wat te kunnen leren.”

Wat leer je op de opleiding Media Vormgever?
“Media vormgeving is een hele brede opleiding waar je de basis van alles leert. Op mijn opleiding heb je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als artiest met verschillende vakken zoals illustreren en fotografie.”

Wat doe je het liefst buiten kantooruren?
“Ik ben een spontaan persoon die altijd verschillende dingen doet. Ik zit in een volleybalteam waar we competitie spelen, ik teken heel graag digitaal of in mijn schetsboek (manga/manhwa) en boeken lezen vind ik erg leuk. Als ik tijd over heb, kijk ik series (nu ben ik bezig met extraordinary attorney woo).. 🙂 “

Wat is jouw lievelingsplek en wat vind je daar?
“Mijn lievelingsplek is het strand, ergens waar het warm en tropisch is. Om specifiek te zijn; Nahualapa in Nicaragua, omdat ik daar heel vaak met mijn familie ben geweest. Hier kan je rustig de zonsondergang bekijken terwijl je geniet van een lekkere ijskoude limonade.”

Welke kleurcode zou jij zijn?
#CBB8FF is een van mijn lievelingskleuren”

Wat is je verborgen talent?
“Ik ben drietalig, dus ik spreek vloeiend Spaans, Engels en Nederlands. Ik vind het leuk om nieuwe talen te leren, dus ik probeer nu alleen Japans en Portugees te leren.”

Welke plek wil je graag bezoeken en waarom?
“Japan lijkt me een heel mooi land om te bezoeken door de natuur, cultuur en het eten. Ik wil graag daifuku en dango proberen. En ik wil weer Vancouver in Canada bezoeken, omdat het daar erg leuk was met mijn familie!”

En als laatste, hoe was je eerste stageweek?
“Mijn eerste stageweek is erg snel voorbij gegaan! Ik mocht meteen aan de slag met het ontwerpen van een logo en dat vond ik erg leuk. Ik kijk zeker uit naar de aankomende vijf maanden en ben heel enthousiast over mijn stage.”

Ook stage lopen bij Dune Pebbler?

Bekijk de openstaande vacatures hier en ontdek of er een passende functie voor je beschikbaar is.