Stories

Welkom Robin, onze nieuwe marketingstagiair
Welkom Robin, onze nieuwe marketingstagiair
12 februari 2021 Geschreven door: Suzanne van der Meij - Project manager bij Dune Pebbler

Begin februari is ons marketingteam uitgebreid met Robin Glissenaar, derdejaarsstudent Ondernemerschap en retail management. Robin zal zich onder andere bezighouden met marketingcommunicatie voor onszelf en onze klanten/projecten, onder begeleiding van project managers Kesly en Suzanne. Welkom bij de club, Robin!

Lees verder
BrandCoach Jan den Dekker aan het woord
BrandCoach Jan den Dekker aan het woord
10 februari 2021 Geschreven door: Kesly Staman - Projectmanager bij Dune Pebbler

Onze BrandCoach Jan den Dekker is al sinds de start van Dune Pebbler aan ons verbonden. Maar wie is Jan nou eigenlijk en wat doet Jan naast zijn werk voor Dune Pebbler? Wat inspireert Jan? En wat heeft Jan met duurzaamheid en een stamboom?

Lees verder
Sponsor van SoccerSkills
Sponsor van SoccerSkills
29 december 2020 Geschreven door: Ivo Vittali

une Pebbler wordt vaak gevraagd een sponsorbijdrage te leveren aan clubs en verenigingen. Daar waar het kan, het liefst waar het ook nog eens ludiek is én waar de filosofie of de kernwaarden gelijk zijn aan de onze, zeggen we graag ‘ja!’. Zo hebben wij net als Wim Bouckaert van SoccerSkills ’talentontwikkeling’ hoog in het vaandel staan.

Lees verder
Fijne feestdagen!
Fijne feestdagen!
17 december 2020 Geschreven door: Ivo Vittali

De deur van 2020 trekken we achter ons dicht en we gaan met veel positiviteit en vertrouwen 2021 in. Ondanks de crisis heeft Dune Pebbler afgelopen jaar bijzonder mooie projecten en campagnes mogen realiseren. Ook hebben we nieuwe opdrachtgevers op de Valkenburgseweg 48 mogen verwelkomen. Natuurlijk blijven we dat ook in 2021 doen, maar vanaf april 2021 zal onze deur op een andere locatie open ‘swingen’. Vanaf dan is De Maessloot 6 in Rijnsburg onze nieuwe creatieve habitat.

Lees verder
Aan de slag voor Dutch Pastry Team
Aan de slag voor Dutch Pastry Team
25 november 2020 Geschreven door: Ivo Vittali

Marketing is de kunst van verleiding om gekocht te worden. Daar hebben de producten van het Nederlandse Patisserie Team eerlijk gezegd niet veel voor nodig. Dune Pebbler maakt de etalage, de taarten en bonbons van de hand van de hoog opgeleide en internationaal ervaren patissiers verkopen zichzelf.

Lees verder

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?