Van projectmanager naar freelance stylist uitgelichte afbeelding

Stories | Door Dune Pebbler | 28 mei 2021

Van projectmanager naar freelance stylist

Kesly is in februari 2018 bij ons begonnen als projectmanager. Plezier, vertrouwen en afwisseling. Dat betekent Dune Pebbler voor haar. 3,5 jaar later zwaaien we haar uit en kiest ze voor haar droombaan als freelance stylist.

Wanneer ben je bij Dune Pebbler begonnen?
“Op 1 februari 2018.”

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
“Na mijn oproep op LinkedIn voor een nieuwe baan kreeg ik best wat reacties. Zo ook van Dune Pebbler. Via via werd mijn oproep door Ivo gezien en werd ik gevraagd om eens op gesprek te komen. Tijdens het eerste gesprek klikte het meteen en werd ik enthousiast van het bedrijf en het team. Niet veel later zat ik aan mijn bureau op de Valkenburgseweg.”

Wat heeft je doen besluiten te stoppen bij Dune Pebbler?
“Al van jongs af aan heb ik een passie voor styling en word ik blij van inrichten en creëren. Ik heb dit jaar besloten om van mijn hobby ook mijn werk te maken. Als freelance Styliste ga ik aan de slag met verschillende styling-opdrachten. In eerste instantie vrij breed, maar hopelijk snel meer gefocust op film/tv als setdresser/production designer. Dat is waar mijn hart ligt en waar ik gelukkig van word.”

Wat is je het meeste bijgebleven van de afgelopen jaren?
“De gezelligheid/gekkigheid op de werkvloer. De diversiteit aan opdrachten en klanten. De combinatie van plezier en werk.”

Wat ga je het meeste missen?
“De sfeer binnen het team.”

Had je favoriete projecten?
“Het organiseren van onze jaarlijkse kerstvideo en andere video’s voor klanten. Van het bedenken van het script tot de uitwerking en styling op locatie. Dit sluit mooi aan bij mijn toekomstige werk als freelancer. Iets moois creëren, dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Zo ook bij Dune Pebbler. Het bedenken van een concept, het uitwerken van het plan en vervolgens het resultaat in handen hebben, dat vind ik gaaf. Vooral de vastgoedprojecten waren hier een goed voorbeeld van.”

Zijn er momenten die je bij blijven als je hier de deur uitstapt?
“Die zijn er zeker. Het oogstfeest en andere teamuitjes/etentjes. In een andere omgeving iets leuks doen met elkaar. Maar ook de video-/fotoshoots op locatie, werkbezoekjes en inspirerende events die ik bezocht heb de afgelopen 3,5 jaar. Geen dag was hetzelfde en dat hield voor mij het werk bij Dune Pebbler leuk. De afwisseling in werkzaamheden, klanten, opdrachten en uitjes.”

Hoe ziet jouw toekomst eruit?
“Vanaf morgen ga ik eerst genieten van de zon en meer vrije tijd met mijn dochters en vriend. En uiteraard aan de slag met toffe styling-opdrachten, veel netwerken en bovenal mijn hart volgen.”

Wat wil je meegeven aan nieuwe medewerkers van Dune Pebbler?
“Wees jezelf, want dat kun en mag je zijn bij Dune Pebbler. Voel je vrij om je creativiteit te laten zien en neem initiatief. En bovenal, heel veel plezier!”