De ervaringen van Robin als stagiair bij Dune Pebbler uitgelichte afbeelding

Stories | Door Robin Glissenaar | 14 juni 2021

De ervaringen van Robin als stagiair bij Dune Pebbler

Één van de kernwaarden van Dune Pebbler is talent. Het is dan ook geen verrassing dat we graag stagiairs toevoegen aan ons team, om hun opgedane inzichten en ervaringen vanachter de schoolbanken te kunnen delen. Andersom willen wij stagiaires de mogelijkheid bieden om verder te ontwikkelen in een bevlogen, energiek en enthousiast team.

De afgelopen weken heeft Robin achter de schermen meegekeken en meegewerkt in ons marketingteam. Dit alles om hem klaar te stomen voor de verdere stappen in zijn carrière. Wij spraken Robin over zijn ervaringen.

Robin, hoe kijk je terug op de afgelopen 4 maanden?
“Met heel veel plezier kijk ik terug op de afgelopen 4 maanden van mijn stageperiode bij Dune Pebbler. Vanaf dag 1 ben ik hartelijk ontvangen door alle collega’s. Ze hebben veel tijd en moeite besteed om mij te begeleiden. Ik heb daarnaast ontzettend veel geleerd over de werkzaamheden binnen een marketingbureau. Naar eigen zeggen heb ik mijzelf dankzij Dune Pebbler kunnen ontwikkelen op meerdere gebieden.”

 Terugblikkend op je stageperiode bij Dune Pebbler, wat is je het meest bijgebleven?
“Voor mij is de prettige werkwijze van Dune Pebbler het meest bijgebleven. De manier waarop collega’s met elkaar omgaan zorgt ervoor dat je het naar je zin hebt als je op kantoor werkt. Ik ben dan ook geen dag met tegenzin naar kantoor gekomen.”

Wat heb je van tevoren onderschat?
“Hoe gezellig het Dune Pebbler team is! 😉 Nee ik heb onderschat hoeveel er allemaal komt kijken bij een full service marketingbureau als Dune Pebbler. Verschillende stappen en werkzaamheden die op de achtergrond gebeuren, maar wel van belang zijn om uiteindelijk kwaliteit te bieden voor de klant. Er komt meer bij kijken dan ik aanvankelijk dacht.”

Wat neem je mee in je verdere carrière?
“Allereerst de tips en adviezen van iedereen bij Dune Pebbler. Ook mijn zakelijke houding en de manier waarop ik werkzaamheden oppak heb ik aangepast ten opzichte van voor de stage. Ik heb zowel op sociaal vlak als qua kennis ontzettend veel geleerd hier.”

Welke tips wil je meegeven aan nieuwe stagiaires?
“De tip die ik wil geven is: Stel jezelf open. Neem de gelegenheid om zoveel mogelijk te leren. Durf af en toe een foutje te maken, daar leer je veel meer van dan wanneer je mogelijke feedback ontloopt. Een nóg belangrijke tip is misschien wel: Doe wat je leuk vindt. Je ontwikkelt jezelf veel beter wanneer je de dingen doet die bij je passen en die je leuk vindt.”

Wat zijn de volgende stappen na je stage?
“De komende zomer blijf ik werken bij Dune Pebbler, om zodoende nog meer ervaring op te bouwen en mijzelf verder te ontwikkelen. Ik ben dan ook dankbaar voor de kans die mij is geboden om mijn periode bij Dune Pebbler te mogen verlengen. Na de zomervakantie is het de bedoeling dat ik ga afstuderen voor mijn opleiding Ondernemerschap en retail management.”

Ook stage lopen bij Dune Pebbler?

Bekijk de openstaande vacatures hier en ontdek of er een passende functie voor je beschikbaar is.