Videocampagne met verschillende doelgroepen voor Schouten Schoenen uitgelichte afbeelding

Klantnaam

Videocampagne met verschillende doelgroepen voor Schouten Schoenen

In de video’s komen de mensen van Schouten aan het woord over de geschiedenis, het werken bij Schouten en de specialisaties.

Achtergrondinformatie

Online meer opvallen en het verhaal van Schouten Schoenen in beeld brengen, dat was de wens van de eigenaren. Drie krachtige video’s met voeten in de hoofdrol zijn het resultaat. In de video’s komen de mensen van Schouten aan het woord over de geschiedenis, het werken bij Schouten en de specialisaties. Ondersteund door beelden van de stijlvolle winkel en de uitgebreide collectie laten de video’s duidelijk zien wie Schouten Schoenen is en hoe de klant wordt verwelkomd en geadviseerd.

Samenvatting

De vraag
Verschillende specialisaties laten zien op beeld

De aanpak
Scripts schrijven, sfeerbeelden maken, interviews afnemen en monteren tot een geheel

Resultaat
Een videocampagne op Facebook om het bereik van Schouten Schoenen te vergroten

Videocampagne

Door het uitwerken van de specialisaties in verschillende video’s zetten we gerichte online campagnes in. Schouten Schoenen als specialist in kinderschoenen heeft een andere doelgroep dan de video over kwetsbare voeten en voetklachten. Daarnaast is de keuze voor het kanaal waar de video getoond wordt van belang.

De videocampagne draait vanaf dit najaar op de online kanalen van Schouten. Zie hieronder de video omtrent de kwetsbare voeten en voetklachten. De andere video’s zijn te bewonderen op het YouTube kanaal van Schouten Schoenen.

website Schouten Schoenen

Nieuwe frisse website en kaartenlijn

Eerder dit jaar lanceerden we de nieuwe website van Schouten Schoenen. Blinkend van frisse beelden, doeltreffend en gebruiksvriendelijk. Zowel intern bij Schouten Schoenen als bij de klanten is de website erg goed ontvangen. Een professioneel design gecombineerd met een technische basis zorgt voor een optimale gebruikservaring van een responsive website.

Daarbij ontwierpen we ook een kaartenlijn, een 12-tal ansichtkaarten met originele pakkende quotes, welke passen bij Schouten Schoenen en de aandacht voor voeten.

“Fijn dat onze samenwerking zo lekker loopt! Dank en op nog veel succesvolle stappen met Schouten Schoenen in de toekomst!” – Debby Schouten

Gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Website met woningzoeker, VR tour en drukwerk voor de start verkoop van Fittershof Zoetermeer
  • Design
  • Websites
Bekijk het project
Eerste editie van het Duurzaamheidsmagazine van Ouwehand Bouw
  • Design
Bekijk het project

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Ivo 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.