Stijlvol wonen in Woerdblok – Zandheuvel uitgelichte afbeelding

Weboma

Stijlvol wonen in Woerdblok – Zandheuvel

Na een succesvolle eerste fase, was het tijd om de vastgoedmarketing voor het appartementencomplex in Naaldwijk op te zetten.

Achtergrondinformatie

Ultiem woongeluk in een van de meest toonaangevende wijken van Naaldwijk? Dat kan in Woerdblok – Zandheuvel. In juni 2018 hebben wij in opdracht van Weboma de vastgoedmarketing verzorgd voor de nieuwbouwwijk Woerdblok – Zandheuvel. Van logo tot impressies, van teksten tot brochure, van Facebook Advertising tot advertentiecampagnes. De nieuwbouwwijk was al snel verkocht. Zo’n anderhalf jaar later was het tijd voor de laatste fase van Woerdblok – Zandheuvel: 16 stijlvolle appartementen. Ook voor deze fase kreeg Dune Pebbler weer de opdracht voor de vastgoedmarketing.

Samenvatting

De vraag
Vastgoedmarketing voor de tweede fase van Woerdblok – Zandheuvel

De aanpak
Look & feel aanpassen voor een nieuwe doelgroep

Resultaat
Gevulde brochure en mediacampagne voor de start verkoop

Woerblok brochures

Stijlvol wonen in Naaldwijk

De andere fases in Woerdblok zijn gericht op starters en jonge gezinnen. Een volwassen doelgroep voor het appartementencomplex vraagt om een volwassen uitstraling. We begonnen met het logo van Woerdblok – Zandheuvel een moderne twist te geven, om dit vervolgens te vertalen in een projectstyling. Een informatieve en aansprekende verkoopbrochure volgde al snel. Voorzien van sfeervolle impressies, ingemeubelde plattegronden en fraaie fotografie in Naaldwijk was Weboma bijna klaar voor de start verkoop.

Woerdblok brochure

On- en offline mediacampagne

Facebook Advertising, advertenties in de lokale krant in Naaldwijk en een projectbord op de bouwlocatie. Daarmee is de vastgoedmarketing voor Woerdblok – Zandheuvel afgerond en het laat al succesvolle sporen achter. Inmiddels zijn alle appartementen onder optie of verkocht. Bekijk de beschikbaarheid van de laatste appartementen op woerdblok-zandheuvel.nl. Wij bedanken Weboma voor het vertrouwen en de mooie opdracht!

Gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Website met woningzoeker, VR tour en drukwerk voor de start verkoop van Fittershof Zoetermeer
  • Design
  • Websites
Bekijk het project
Eerste editie van het Duurzaamheidsmagazine van Ouwehand Bouw
  • Design
Bekijk het project

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Suzanne 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.