Corporate video voor basisschool De Schapendel uitgelichte afbeelding

Sophia Scholen

Corporate video voor basisschool De Schapendel

Eigenaarschap, persoonlijke groei, creativiteit, coachende leerkrachten en toekomstgericht onderwijs gevangen in 2 minuten

Achtergrondinformatie

De Schapendel, onderdeel van Sophia Scholen, is een basisschool gevestigd in Noordwijk. Bij De Schapendel staat eigenaarschap, creatief denken en doen, persoonlijke groei, toekomstgericht onderwijs en coachende leerkracht centraal. Daarnaast gaat er veel aandacht uit naar veiligheid en een goed pedagogisch klimaat. Allemaal onder begeleiding van leerkrachten, ouders en elkaar.

Samenvatting

De vraag
Corporate video over het verhaal van De Schapendel

De aanpak
Videoshoot op locatie waarvoor wij het script, de productie, styling en edit verzorgen

Resultaat
Een video van 2 minuten waarin een ouder direct de sfeer van de school kan proeven zonder langs te gaan

Aanpak/proces

Sophia Scholen heeft ons benaderd om voor meerdere scholen het verhaal van de desbetreffende school te vertellen. De schoolkeuze van ouders is vaak geografisch gebaseerd. Toch kent iedere school een eigen identiteit en visie, passend bij het kind en/of zijn of haar ouders. Bij iedere basisschool gaan we aan tafel met de schoolleiding om het verhaal volledig te begrijpen. Zo ook voor De Schapendel. De belangrijke speerpunten voor de basisschool uit Noordwijk zijn eigenaarschap bij de leerlingen, kinderen zelf aan de slag, kleinschalige school en een goed pedagogisch klimaat.

Van tevoren stemmen we het script af met de schoolleiding en bereiden we de shoot voor. Samen met onze cameraman gaan we op pad om sprekende sfeerbeelden te schieten, waarbij we de AVG-regelgeving altijd in acht nemen. Het verhaal leggen we vast in de vorm van interviews. Hiervoor spreken we de directrice, een juf en evader. Deze aanpak zorgt ervoor dat we het verhaal uit vier belangrijke oogpunten vertellen, om het cirkeltje volledig rond te maken. Als we eenmaal de droneshots, sfeerbeelden en interviews op beeld hebben, editen we het geheel naar wens. Het verhaal van De Schapendel hebben we vastgelegd in 2 minuten, waarin alles aan bod komt.

Gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Corporate video voor basisschool De Fontein
  • Marketing
Bekijk het project
Vastgoedmarketing voor Hamelink; 43 huurwoningen in Haarlem
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Suzanne 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.