Online en offline zichtbaarheid voor LT Afbouw uitgelichte afbeelding

LT Afbouw

Online en offline zichtbaarheid voor LT Afbouw

Dune Pebbler werkt al enkele jaren met veel plezier samen met LT Afbouw. Zo hebben wij LT Afbouw in het verleden mogen helpen bij het leiden van strategische sessies, het ontwikkelen van een overzichtelijke website en het uitvoeren van diverse marketingwerkzaamheden.

Achtergrondinformatie

LT Afbouw is een ervaren stukadoors- en afwerkbedrijf in de regio Duin- en Bollenstreek. Met jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk en buitengevelisolatie is LT Afbouw tegenwoordig een bekende naam in de branche. Met ruim 150 medewerkers is LT Afbouw al zo’n 15 jaar dagelijks actief met de eindafwerking van verschillende grootschalige projecten.

Dune Pebbler werkt al enkele jaren met veel plezier samen met LT Afbouw. Zo hebben wij LT Afbouw in het verleden mogen helpen bij het leiden van strategischer sessies, het ontwikkelen van een overzichtelijke website en het uitvoeren van diverse marketingwerkzaamheden.

Samenvatting

De vraag
Vanuit LT Afbouw ontstond de wens om zowel online als offline beter zichtbaar te zijn.

De aanpak
We gingen aan de slag met de formulering van kernwaarden, zochten naar antwoorden op onder andere de vragen ‘wie is LT, en hoe wil LT graag gezien worden’.

Resultaat
LT Afbouw is online én offline beter vindbaar dankzij een moderne website, een gestructureerd marketingplan en het laten ontwerpen en bedrukken van de signings op de bedrijfsbussen.

Aanpak/proces

We gingen aan de slag met de formulering van kernwaarden, zochten naar antwoorden op onder andere de vragen ‘wie is LT, en hoe wil LT graag gezien worden’. Met de definitieve antwoorden bedachten we de slogan ‘Voor elk vraag𝙨𝙩𝙪𝙘 een oplossing’ en maakten we een flinke slag op online gebied: een nieuwe website werd gerealiseerd en de social media kanalen werden gevuld met creatieve content. En ook op ontwerpvlak denken we nog aLTijd graag mee met het sterk groeiende afbouwbedrijf.

Eindresultaat

Zo ontwierpen we recentelijk het nieuwe wagenpark, namen LIGHTSIDE creative communication in de arm voor een zonnige shoot, zagen Beelen Mobility de sleutels officieel overhandigen aan het verheugde personeel, en Doe. Reclame zorgden ervoor dat onze designs prima bleven plakken.

Contentmanagement

Sinds de lancering van de nieuwe website van LT Afbouw in 2020, verzorgen wij voor het stukadoorsbedrijf ook de contentmanagement op de website en social media kanalen. De website wordt continu geupdate met nieuwe en afgeronde projecten. Een van onze fotografen gaat op pad voor nieuwe foto’s, terwijl wij het portfolio voorzien van teksten. De social media kanalen worden bijgehouden met deze projecten, maar ook andere content komt aan bod. Jubilarissen, personeelsuitjes, actualiteiten op de werkvloer en leuke inhakers tijdens de feestdagen. Noem het maar op.

Anno 2023 zijn we ook begonnen om een videograaf op de projecten af te sturen, om het portfolio verder vorm te geven met sfeer- en dronebeelden op locatie. Zo is recentelijk een video gemaakt om de werkzaamheden van LT Afbouw bij nieuwbouwproject De Ananas in Leiden te laten zien. Kijk je mee?

Gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Corporate video voor basisschool De Fontein
  • Marketing
Bekijk het project
Vastgoedmarketing voor Hamelink; 43 huurwoningen in Haarlem
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Ivo 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.