Nieuwe website voor Van Duyn Van der Geer uitgelichte afbeelding

Van Duyn Van der Geer

Nieuwe website voor Van Duyn Van der Geer

Een website passend bij de bedrijfsidentiteit van het accountantskantoor

Achtergrondinformatie

Enige tijd geleden zijn we door accountantskantoor Van Duyn Van der Geer uit Noordwijk gevraagd de wervingscampagne voor nieuwe collega’s vorm te geven. De campagne bestond destijds uit verschillende video’s, welke (gepromoot) werden verspreid op social media. Na een prettige eerste samenwerking volgde hieruit ondersteuning op het gebied van (online) content. Blogs, whitepapers en mailings naar klanten komen regelmatig langs.

Gedurende onze samenwerking hoorden we regelmatig in de wandelgangen dat de website niet meer aansloot bij de identiteit van nu. De website was zowel verouderd qua techniek, functionaliteiten en ontwerp als de organisatie-identiteit. Middels een vragenlijst afkomstig uit onze BrandMap-sessies, zijn we op zoek gegaan naar de vernieuwde identiteit van Van Duyn Van der Geer anno 2021.

Samenvatting

De vraag
Website passend bij de cultuur en identiteit van Van Duyn Van der Geer

De aanpak
Middels onze BrandMap-vragenlijst is een interne werkgroep aan de slag gegaan met de uitstraling

Resultaat
Een website die naadloos aansluit bij de wensen van de organisatie en hoe zij intern en extern gezien worden

Aanpak/proces

duidelijk weergegeven worden wie Van Duyn Van der Geer is en waar de dienstverlening uit bestaat. Hoe komt een websitebezoeker snel bij het laatste nieuws, de laatste vacatures en het klantenportaal. En als laatste: er moet direct zichtbaar zijn hoe ze contact op kunnen nemen. Deze elementen dienen samen te komen met een website die rustige en persoonlijke uitstraling hebben. De opdracht was duidelijk en onze ontwerper ging naar de tekentafel.

In een tijdsbestek van een paar weken is het design succesvol goedgekeurd door Van Duyn Van der Geer. Terwijl onze programmeur aan de slag ging met de bouw, ging GDandP aan de slag met sfeer- en portretfotografie van het kantoor en de werknemers. De foto’s stralen dezelfde sfeer uit als het ontwerp van de website en de sfeer van het bedrijf: persoonlijk, betrokken en energiek.

Gerelateerde projecten

Website met woningzoeker, VR tour en drukwerk voor de start verkoop van Fittershof Zoetermeer
  • Design
  • Websites
Bekijk het project
Eerste editie van het Duurzaamheidsmagazine van Ouwehand Bouw
  • Design
Bekijk het project
Luxe en bijzondere menukaarten en drukwerk voor Madame Rose
  • Design
Bekijk het project

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Suzanne 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.