Nieuwe huisstijl en website voor Power Juice uitgelichte afbeelding

Power Juice

Nieuwe huisstijl en website voor Power Juice

Enige tijd geleden zijn wij benaderd door Lynn van Power Juice voor een mooie uitdaging: het creëren van een volledig nieuwe huisstijl voor haar bedrijf. Power Juice moest een nieuwe, frisse uitstraling krijgen die haar merkidentiteit perfect zou weerspiegelen. Dat begon bij het identificeren van de gewenste stijl, gericht op kernwaarden als: gezondheid, vitaliteit en energie. Dat vertaalde zich vervolgens uit in een krachtig logo, pakkende etiketten en een gebruiksvriendelijke website. Afgelopen augustus is de compleet vernieuwde website met veel enthousiasme gelanceerd.

Achtergrondinformatie

Vanuit de wens om een bijdrage te leveren aan een gezonder Nederland is Power Juice in 2020 ontstaan. Power Juice is anders dan andere sapmakers, doordat zij voor de groentesappen enkel gebruik maken van lokaal geteelde ingrediënten en veel waarde hechten aan de smaak. Het team van Power Juice bestaat uit enthousiaste sapliefhebbers die geloven in de voordelen van de dagelijkse inname van verse groentesappen.

Met sappen, shots en diverse sapkuren speelt de sapmaker in op de groeiende vraag naar gezonde voedingskeuzes.

Samenvatting

De vraag

Recent zijn wij door Lynn gevraagd mee te denken over een geheel nieuwe huisstijl voor Power Juice, beter passend bij haar doelgroep en het merk dat ze wil uitstralen

De aanpak

Samen is er gezocht naar een mooie mix van aspecten en kleuren om uiteindelijk tot een fris, vriendelijk maar toch stoer ontwerp te komen voor het logo, de etiketten en de website

Resultaat

Afgelopen augustus is de website met veel plezier gelanceerd. Voor Power Juice betekent dit een mooie start voor de nieuwe weg die zij inslaan met de nieuwe huisstijl

Het proces

Enkele maanden geleden ontstond de wens om de huisstijl en website van Power Juice van een frisse en stoere upgrade te voorzien. Samen zijn we op zoek gegaan naar creatieve manieren om haar visie tot leven te brengen. Nadat we het logo van Power Juice hebben ontworpen, is onze designer aan de slag gegaan met het webdesign en de etiketten voor de flesjes.

Het ontwerp van de website werd zorgvuldig afgestemd op de behoeften van Power Juice en haar klanten. We wilden een website creëren die niet alleen informatief was, maar ook aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk. Voor de etiketten van de flesjes hebben we gezocht naar een ontwerp dat de kwaliteit en versheid van de Power Juice-producten benadrukte. De kleuren, afbeeldingen en typografie werden zorgvuldig gekozen om een aantrekkelijke uitstraling te creëren die opvalt in de online schappen. Om de doelgroep direct aan te spreken zijn er ook nieuwe productnamen verzonnen voor de diverse sapjes: Sporty Spinach, Caring Carrots, Fancy Fennel en Boosty Beets.

Eindresultaat

Door de komst van de nieuwe website heeft Power Juice nu een online weerspiegeling van de nieuwe identiteit en de visie van de sapmaker. De overzichtelijke webshop maakt het mogelijk om eenvoudig en snel een bestelling te plaatsen. Klanten kunnen nu moeiteloos de verschillende sappen, shots en sapkuren ontdekken en hun favorieten selecteren.

De vernieuwde huisstijl van Power Juice, inclusief het stijlvolle logo en de aantrekkelijke etiketten, heeft het merk een herkenbaar en professioneel uiterlijk gegeven. De verpakkingen van de sappen stralen nu de kwaliteit en versheid uit die Power Juice zo belangrijk vindt. Wij zijn ervan overtuigd dat de vernieuwingen zullen bijdragen aan de groei van Power Juice en wensen Lynn veel plezier met de verkoop van haar producten.

Bekijk de website op powerjuice.nl.

Gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Website met woningzoeker, VR tour en drukwerk voor de start verkoop van Fittershof Zoetermeer
  • Design
  • Websites
Bekijk het project
Eerste editie van het Duurzaamheidsmagazine van Ouwehand Bouw
  • Design
Bekijk het project

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Ivo 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.