Nieuw videoconcept ‘Op de pantoffel met…’ uitgelichte afbeelding

FC Lisse

Nieuw videoconcept ‘Op de pantoffel met…’

Enige tijd geleden is Dune Pebbler door FC Lisse gevraagd mee te denken aan een nieuw sponsorconcept voor Goodnight Slaapkamers in Cruquius.

Achtergrondinformatie

De voetbalclub uit de Bollenstreek wil graag haar sponsoren meer bieden dan de standaard sponsoritems. Uiteindelijk is er gekozen voor de inzet van video. Bekende Lissenaren nemen plaats op één van de kwalitatief hoogwaardige bedden van Goodnight en laten zich op een informele wijze ondervragen door Simone Disseldorp, bekend van het platform Voetbal in de Bollenstreek. Dune Pebbler bedacht de naam ‘Op de pantoffel met…’ en gaf het creatief handen en voeten, en is samen met onze vaste cameraman RobinC verantwoordelijk voor de integrale realisatie van de video.

Samenvatting

De vraag
De voetbalclub uit de Bollenstreek wil graag haar sponsoren meer bieden dan de standaard sponsoritems.

De aanpak
Bekende Lissenaren nemen plaats op één van de kwalitatief hoogwaardige bedden van Goodnight en laten zich op een informele wijze ondervragen door Simone Disseldorp

Resultaat
Naast een inkijkje in hun persoonlijke leven, zullen de Lissenaren ook ingaan op de essentie van goede nachtrust op hun prestaties in het professionele werkveld. Op die manier brengen we de boodschap die Goodnight graag over wil brengen op een ludieke wijze richting de markt.

 

Proces

In de eerste aflevering van ‘Op de pantoffel met…’ verwelkomde Simone FC Lisse voorzitter Leon Annokkée, die een kijkje liet nemen in zijn persoonlijke leven en uitgebreid stilstond bij de nieuwbouw van FC Lisse. De video met een ‘open’ voorzitter tref je hieronder. Aankomende tijd zullen ook motivational speaker Michael Kortekaas en oud-international Barry Opdam (AZ en Red Bull Salzburg) op het bed bij Simone plaatsnemen.

 

Naast een inkijkje in hun persoonlijke leven, zullen beide Lissenaren ook ingaan op de essentie van goede nachtrust op hun prestaties in het professionele werkveld. Op die manier brengen we de boodschap die Goodnight graag over wil brengen op een ludieke wijze richting de markt.

Gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Corporate video voor basisschool De Fontein
  • Marketing
Bekijk het project
Vastgoedmarketing voor Hamelink; 43 huurwoningen in Haarlem
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Ivo 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.