Mediation & Consultancy vraagt Dune Pebbler uitgelichte afbeelding

Mediation & Consultancy

Mediation & Consultancy vraagt Dune Pebbler

Marie Claire Noorlander is geen onbekend gezicht bij het kantoor van Dune Pebbler. Eerder hebben we ons ingezet voor de huisstijl en website van MC Wellness en de daarbijbehorende webshop. Vorige zomer stapte Marie Claire ons kantoor binnen om ons te vertellen over haar passie voor mensen en creatie van harmonie. Haar groot maatschappelijk hart in combinatie met ervaring in dienstverlening leggen de basis voor haar bedrijf Mediation & Consultancy.

Achtergrondinformatie

Marie Claire Noorlander staat voor je klaar bij dreigende conflicten op de werkvloer, op hoger niveau binnen de organisatie en in de privésfeer. Daarnaast is ze een ervaren mediator en consultant binnen de jeugdbemiddeling en ouderbegeleiding. Recent zijn we door Mediation & Consultancy gevraagd om een herkenbare en overzichtelijke website te ontwerpen.

 

 

 

Samenvatting

De vraag
Een unieke en warme website waarop bezoekers welkom worden geheten

De aanpak
Van het ontwerpen van het webdesign tot het bouwen van de website

Resultaat
Een informatieve website waarop bezoekers direct in het bezit zijn van relevante informatie

Aanpak

De branding voor een nieuw bedrijf begint bij het logo. Het uitgangspunt voor het logo is de kern van het bedrijf. We hebben de zorgzaamheid en passie voor mens en harmonie teruglaten komen in het logo en de rustige kleuren. Toen hebben we het logo verder uitgewerkt tot een look & feel, welke vervolgens is gebruikt voor de website. De harmonie en zorgvuldigheid komt ook veelvuldig terug in het design van de website. Voor een optimale gebruikerservaring wordt de schermverhouding optimaal weergegeven op alle apparaten.

De content op de website is eerst door ons geplaatst om de basis te leggen. Vervolgens is het contentmanagementsysteem zo ingericht dat Marie Claire eenvoudig zelf teksten en beelden kan plaatsen. Met de toevoeging van een SSL-certificaat, inspirerende quotes en sprekende beelden is de website klaar voor gebruik. Wij bedanken Marie Claire voor het vertrouwen in ons en de mooie opdracht.

Bekijk de website op mediation-consultancy.nl.

Gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Website met woningzoeker, VR tour en drukwerk voor de start verkoop van Fittershof Zoetermeer
  • Design
  • Websites
Bekijk het project
Eerste editie van het Duurzaamheidsmagazine van Ouwehand Bouw
  • Design
Bekijk het project

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.