Luxe en bijzondere menukaarten en drukwerk voor Madame Rose uitgelichte afbeelding

Madame Rose

Luxe en bijzondere menukaarten en drukwerk voor Madame Rose

De authentieke en lokale charme van Madame Rose, vroeger ’t Zwaantje, gevangen in unieke menukaarten, cadeaubonnen, panelen en templates

Achtergrondinformatie

In oktober 2023 schoof Malika den Haas bij ons aan tafel voor haar nieuwe restaurant aan de Katwijkse boulevard; Madame Rose. Jarenlang stond deze locatie bekend als ’t Zwaantje en een paar jaar geleden heeft Malika Hudson ondergebracht. Met Madame Rose wil ze haar gasten een unieke beleving geven door de authentieke inrichting, uitgebreide menukaart, spraakmakende wijnen en diverse cocktails. De beleving die ze haar gasten wil geven, moest ook terugkomen in een menukaart. Waar Malika voor de ingrediënten ook samenwerkt met lokale partijen, zocht ze ook een lokale partner voor de menukaart. Zo kwam ze via haar adviseur bij ons terecht. Samen zochten we naar de perfecte oplossingen voor haar wensen in een kaart, wat uitkwam in veel meer drukwerk.

Samenvatting

De vraag
Luxe en unieke menukaart passend bij de authentieke beleving dat het restaurant geeft

De aanpak
Aan de hand van de inventarisatie meerdere kaarten voorgesteld om het overzichtelijk te houden

Resultaat
Kwalitatief drukwerk passend bij de eerder gemaakte huisstijl en uitstraling van het restaurant

Het proces

Toen Malika bij ons op bezoek kwam, was haar verzoek om zes verschillende menukaarten te maken: lunch, diner, dessert, wijn, cocktail en sushi/oester. Al vrij snel kwamen we tot de conclusie om lunch, diner en dessert samen te voegen tot één menukaart. Zo hadden de gasten alles overzichtelijk in een oogopslag. Voor de andere eet- en drinkmomenten wordt een aparte kaart gemaakt voor de wijnen en drankjes en hapjes. Malika kreeg ook direct de mogelijkheid om verschillende papiersoorten te voelen en wist direct dat een papier met soft touch mat laminaat de juiste keuze was voor haar Madame Rose.

Aan de hand van de aangeleverde brand guide en de lijst met gerechten, is er een eerste opzet voor de menukaart ontwikkeld. De eerste opzet was direct naar wens en precies wat er in gedachten was. Na slechts correcties aan de gerechten en prijzen, was de menukaart al vrij snel definitief. Op basis van de ‘grote’ menukaart volgde de ontwerpen voor de bites en drankenkaart, sushikaart en de wijnkaart snel. De verschillende menukaarten sluiten op elkaar aan qua styling, maar hebben hun eigen unieke touch qua vorm of kleur. De kinderkaart is verwerkt in een kleurplaat van een zwaan, die ingekleurd kunnen worden door de kleine gasten. Zo is er voor elke gelegenheid een eigen kaart.

Eindresultaat

Na het drukken van alle menukaarten, stopte de aanvraag vanuit Madame Rose nog niet. Voor de opening van het restaurant in november, moest alles in orde zijn. Zo hebben we ook het drukwerk verzorgd van bedrukte bestekzakjes, sushistokjes en vetvrij papier. Met bijpassende rekeningboekjes en cadeaubonnen was Madame Rose klaar voor de feestelijke opening, waar alles tip top in orde was. Voor de feesten en partijen, hebben we een offerte template gemaakt die Malika kan aanpassen voor iedere aanvraag, wel zo makkelijk én in bijpassende stijl.

We bedanken Malika voor de opdracht, haar vertrouwen in ons en de prettige samenwerking tijdens het proces.

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Suzanne 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.

Gerelateerde projecten

Website met woningzoeker, VR tour en drukwerk voor de start verkoop van Fittershof Zoetermeer
  • Design
  • Websites
Bekijk het project
Eerste editie van het Duurzaamheidsmagazine van Ouwehand Bouw
  • Design
Bekijk het project
Product-driven website gelanceerd voor CraneSolutions
  • Design
  • Websites
Bekijk het project