Strategische sessies met LT Afbouw uitgelichte afbeelding

LT Afbouw

Strategische sessies met LT Afbouw

Eind 2019 zijn wij samen met het bedrijf uit Lisse strategische sessies gestart om de richting van het bedrijf verder te bepalen.

Achtergrondinformatie

LT Afbouw is een stukadoors- en afwerkbedrijf, gespecialiseerd in stucwerk en buitengevelisolatie voor grootschalige afbouwprojecten. Met een team van ruim 150 collega’s werkt LT afbouw dagelijks aan diverse projecten. Dankzij de brede expertise en familiare werksfeer is het bedrijf een bekende naam in Lisse en omgeving. Onder het motto ‘wij staan aLTijd voor u klaar’

 

 

Samenvatting

De vraag
LT Afbouw zocht naar aanknopingspunten om het bedrijf verder te optimalisere

De aanpak
Tijdens de verschillende strategische sessies hebben we diverse handvaten kunnen geven richting de stip aan de horizon

 Resultaat
De resultaten uit de strategische sessies zijn verwerkt in een overzichtelijke BrandMap. Het vormt de basis voor verdere uitwerking van het merk LT Afbouw

 

 

 

Proces/Aanpak

Eind 2019 zijn wij samen met het bedrijf uit Lisse strategische sessies gestart om de richting van het bedrijf verder te bepalen. In de sessie werd behandeld wat de kernwaarden zijn van LT, de belofte die LT biedt, de juiste doelgroepen in kaart brengen en het tevens aanbrengen van de stip op de welbekende horizon.

 

Na afloop hebben we de resultaten vastgelegd in een BrandMap. In dit overzicht kan de organisatie alles lezen over haar identiteit: waarden, veranderingen, doelgroep, hoe anderen hen zien. Op basis van deze BrandMap zijn wij aan de slag gegaan met een nieuw concept en een nieuwe website.

Eindresultaat

Dankzij de ontvangen BrandMap heeft LT Afbouw een duidelijke stip aan de horizon. Dankzij de verschillende aanknopingspunten die zijn ontstaan uit de strategische sessies kan LT Afbouw toewerken naar een ijzersterk merk en een daarbij behorende website.

Wij danken LT Afbouw voor het vertrouwen en de mooie samenwerking. Op naar meer!

Gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Website met woningzoeker, VR tour en drukwerk voor de start verkoop van Fittershof Zoetermeer
  • Design
  • Websites
Bekijk het project
Eerste editie van het Duurzaamheidsmagazine van Ouwehand Bouw
  • Design
Bekijk het project

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Ivo 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.