Lancering van You Academy uitgelichte afbeelding

Andreas College

Lancering van You Academy

Een jeugdige uitstraling en website voor een school voor 10 – 14 jarigen

Achtergrondinformatie

Begin 2020 zijn wij door Stichting Andreas College en Stichting Prohles gevraagd mee te denken over een nieuwe tienerschool in Katwijk. De school is voor jonge tieners die na groep 8 wat meer tijd nodig hebben om te ontdekken welk niveau bij ze past. Of al eerder toe zijn aan extra uitdaging. Er wordt uitgegaan van vier leidende principes: leren kan overal en altijd, leren en persoonsvorming gaan hand in hand, ieder kind is uniek, leren door te delen en samen te groeien. Het onderwijsconcept was duidelijk. Nu nog een naam, logo en verdere uitwerking van de online zichtbaarheid van de tienerschool. Aan de slag!

Samenvatting

De vraag
Een naam, logo en verdere uitwerking van de online zichtbaarheid van de tienerschool

De aanpak
Werken met jeugdige en kleurrijke elementen, passend bij de doelgroep

Resultaat
You Academy; een school die om jou draait

Aanpak/proces

Een school die draait om jou; ontdekken wie jij bent; wat jij wilt; wat jij kan en wat het beste bij jou past. Na enkele sessies en naamvoorstellen die we presenteerden, werd uiteindelijk gekozen voor You Academy. Samen met een kleurrijk logo en sprekende huisstijl, kwam het idee direct tot leven. Later in het jaar zijn we gestart met het ontwerp en de bouw van de website. Deze dient toegankelijk te zijn voor zowel de tiener als de ouder en (toekomstige) docent.

Eindresultaat

De website is op 4 januari jl. live gegaan en het resultaat mag er wezen! De website is voorzien van praktische informatie voor de tieners en ouders en leuke events, zoals een speurtocht door Katwijk. Wij bedanken Stichting Andreas College en Stichting Prohles voor de opdracht van dit unieke concept en kijken uit naar de verdere uitwerking van de tienerschool.

Gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Website met woningzoeker, VR tour en drukwerk voor de start verkoop van Fittershof Zoetermeer
  • Design
  • Websites
Bekijk het project
Eerste editie van het Duurzaamheidsmagazine van Ouwehand Bouw
  • Design
Bekijk het project

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Ivo 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.