Klant testimonials vastgelegd op camera voor Youvia uitgelichte afbeelding

Youvia

Klant testimonials vastgelegd op camera voor Youvia

De combinatie van diverse online marketingoplossingen bij tevreden klanten vastleggen

Achtergrondinformatie

Youvia, voorheen bekend als De Telefoongids of later DTG, brengt al meer dan 140 jaar ondernemers in contact met potentiële klanten. Met de digitale transitie van De Telefoongids naar Youvia levert de organisatie online marketingoplossingen passend bij het bedrijf. Het jarenlange bestaan van het bedrijf zorgt niet alleen voor een divers en tevreden klantenbestand, maar ook een uitbreiding aan diensten.

Samenvatting

De vraag
Testimonials filmen bij klanten van Youvia

De aanpak
Samen hebben we afgestemd wat het doel is per video en wat de essentie is bij de diverse klanten om op pad te gaan

Resultaat
Drie diverse klanten op beeld met ieder hun eigen verhaal, doelstellingen en samenwerking met Youvia

Proces

Samen met de content marketeer van Youvia hebben we afgestemd wat het doel is per video en wat de essentie is bij de diverse klanten. Met het script op papier en de auto volgeladen met apparatuur, zijn we het land doorgereden voor de eerste videoshoots. In Ede vertelt Jan, eigenaar van AutoTotaal Ede, hoe Youvia ervoor heeft gezorgd dat de autogarage bovenaan de zoekresultaten van Google staat in Ede en Bennekom. De reis zette zich voort naar Baarle Nassau, waar Jeanette, eigenaar van Wild West Restaurant, toelicht hoe Youvia heeft geholpen met het werven van extra gasten in het themarestaurant.

Om de trilogie af te maken, ging onze filmcrew door naar Eindhoven voor een overheerlijk bezoekje aan Viola’s Patisserie. Viola vertelt dat bij het begin van haar patisserie, met behulp van Youvia, direct is gestart is met een website en webshop. Hoe groter Viola’s Patisserie wordt, hoe intensiever de samenwerking ook wordt.

Drie diverse klanten met ieder hun eigen verhaal, doelstellingen en samenwerking met Youvia, door ons filmteam op beeld gezet met interviews en spraakmakende sfeerbeelden. Youvia, dank voor het vertrouwen en op naar nog meer video’s!

Gerelateerde projecten

Corporate video voor basisschool De Fontein
  • Marketing
Bekijk het project
Vastgoedmarketing voor Hamelink; 43 huurwoningen in Haarlem
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Online en offline zichtbaarheid voor LT Afbouw
  • Marketing
Bekijk het project

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Suzanne 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.