Grand Hotel Huis ter Duin

  • design
  • marketing
  • websites

Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee: wat een eer om voor dit baken van klasse en elegantie aan de slag te mogen! Ons avontuur aan de Noordwijkse kust begon ooit met het structureren van de verschillende social mediakanalen. Dit is ondertussen uitgegroeid tot het ontwerpen en realiseren van diverse websites en (online en offline) marketingcampagnes voor Huis ter Duin en haar outlets. Samen streven Huis ter Duin en Dune Pebbler zo naar de hoogste vorm van (online) klantervaring!


Nieuwe corporate website

Enige tijd geleden heeft Grand Hotel Huis ter Duin Dune Pebbler gevraagd om de nieuwe website voor het hotel te ontwerpen en te realiseren. De website was namelijk inmiddels verouderd en was toe aan een frisse wind. De opdracht was om meer in te spelen op de actuele digitale wereld en de beleving van de klant, zowel zakelijk als leisure. De nieuwe website staat inmiddels live en het resultaat mag er wezen. Dit is niet alleen volgens ons, maar ook volgens Huis ter Duin. “Dune Pebbler heeft de beleving weer teruggebracht naar onze website. Een eigentijds design met mooie functionaliteiten die goed inspelen op de behoeften van onze doelgroep,” aldus Jill Stokkermans, PR & Communicatie Manager bij Grand Hotel Huis ter Duin.

Bekijk de nieuwe website hier.

Grand Hotel Huis ter Duin

Websites voor outlets

Grand Hotel Huis ter Duin beschikt onder andere over drie restaurants, een sfeervolle lounge en een wellness centre. Ook voor de verschillende outlets mochten wij de websites ontwerpen en bouwen. Dune Pebbler kreeg de opdracht van Grand Hotel Huis ter Duin om de website “Kerst aan Zee” te vernieuwen en om daarmee de sfeer een plek te geven op het wereldwijde web. De website moest de sfeer krijgen die gasten ervaren bij een bezoek aan het statige hotel en dient als aanjager voor het maken van reserveringen door gasten rond de kerstdagen en oud-en-nieuw ofwel Sylvester.

MC Wellness: een oase van rust in het prestigieuze hotel waar het heerlijk ontspannen is. Voor de nieuwe site zijn allereerst prachtige foto’s gemaakt, de teksten zijn opgefrist en er is gesleuteld aan diverse menu-items. Het resultaat? Een informatieve, gebruiksvriendelijke en prikkelende website, helemaal in de serene en weldadige sfeer van MC Wellness. In 2019 hebben wij de website ook uitgebreid met een webshop gevuld met een exclusieve collectie aan (huid)verzorgingsproducten, beauty gadgets, specials en fashion trends.

Werken bij (en voor) Huis ter Duin is een feest. Om werknemers te werven voor het hotel hebben we een website gebouwd, speciaal voor de vacatures. Op ikwerkmetpassie.nl is alles te vinden over werken bij Huis ter Duin of haar outlets.


Online en offline marketingcampagnes

Naast het ontwerpen en het bouwen van de diverse websites, mogen wij ook de marketingcommunicatie verzorgen van het vijfsterrenhotel. Regelmatig maken wij een advertentiecampagne op Facebook en Instagram om bijvoorbeeld het Wiener Ball of een nieuwe vacature te promoten. We zorgen niet alleen voor online zichtbaarheid, maar ook voor offline zichtbaarheid. Zo ontwerpen wij advertenties die verschijnen in diverse magazines, buitenreclame en programmaboekjes voor events die plaatsvinden in het hotel.

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?