ever-idee

  • Design
  • Marketing
  • Websites

Afgelopen jaar is Dune Pebbler door een ervaren printbedrijf met vestigingen in Noordwijk en Rijswijk gevraagd integraal een nieuwe identiteit te ontwikkelen. Tegen deze prachtige klus konden wij geen nee zeggen.


Dune Pebbler aan de slag

Afgelopen jaar is Dune Pebbler door een ervaren printbedrijf met vestigingen in Noordwijk en Rijswijk gevraagd integraal een nieuwe identiteit te ontwikkelen. Wat volgde was een rebrandingstraject waarin goed werd gekeken naar het huidige en gewenste bedrijfsDNA. Met de uitkomsten van die sessies werden nieuwe namen en richtingen van de gewenste identiteit gepresenteerd. De creatieve voorstellen bleken een schot in de roos en al snel werd aan de hand van de nieuwe kernwaarden ever-idee geboren. Een onderneming die niet alleen gestoeld is op het uitwerken van printopdrachten, maar garant staat voor inspirerend werk en ideeën op het gebied van drukwerkopdrachten, signing en promotionele artikelen. Een totaal andere benadering van de markt dus, die meer en sneller bewegen van de onderneming mogelijk maakt. Met de slogan ‘Altijd een goed idee’, is de deur wagenwijd open gezet voor huidige maar juist ook nieuwe klanten die ontzorgd willen worden in hun creatieve processen.


Branding voor ever-idee

Nadat de naam en het logo definitief zijn gemaakt, zijn we aan de slag gegaan met het schrijven van webteksten, hebben fotoshoots plaatsgevonden, is de website gelanceerd, is de signing toegepast op en in twee panden, werden persberichten omtrent de lancering opgemaakt en uitgestuurd, advertenties geplaatst, emailings en direct mailings verstuurd, zijn verdere communicatie-uitingen en give-aways ontworpen waarin met name het woord EVER een grote en bescheiden humorvolle rol speelt. Tot grote tevredenheid van onze klant; ‘Wat een merk!!! Zo gaaf. Wat ben ik blij dat ik met jullie in zee ben gegaan!!!! Ik ben happy’.

Kijk, dat vinden wij nou het mooiste compliment ever.

Bekijk hier de website als je meer wilt zien van ever-idee.

Ook samenwerken met Dune Pebbler?

Liever socializen?