Betoverende restyling voor evenementenlocatie De Arendshoeve uitgelichte afbeelding

Arendshoeve - The Garden of Amsterdam

Betoverende restyling voor evenementenlocatie De Arendshoeve

Achtergrondinformatie

De Arendshoeve – The Garden of Amsterdam is een unieke groene evenementenlocatie, gelegen midden in de randstad. Het is de perfecte locatie om te trouwen en om (zakelijke) evenementen te organiseren. Uit onderzoek blijkt dat een groene omgeving veel positieve effecten heeft op het welzijn. Ook tijdens evenementen ervaren de gasten een groene omgeving als rustgevend en positief. De Arendshoeve biedt mooie ruimtes op maat om groen effectief in te zetten voor bijvoorbeeld een vergadering, congres of brainstormsessie. Om de identiteit van de evenementenlocatie te waarborgen, kreeg Dune Pebbler de opdracht om het logo en de website te voorzien van een restyle.

Samenvatting

De vraag
De Arendshoeve voorzien van een restyle

De aanpak
Huisstijl actualiseren en doorvertalen naar een vernieuwde website

Resultaat
Een gebruiksvriendelijke en prikkelende website die twee keer zo veel conversie oplevert dan voorheen

Proces

Het logo en de website van de Arendshoeve paste niet meer bij de identiteit van het bedrijf. Aan ons de opdracht om deze te voorzien van de gewenste uitstraling, inclusief een vleugje actualiteit. Onze ontwerpers zijn begonnen om het logo meer van deze tijd te laten ogen. Vervolgens is er, op basis van het logo, een ontwerp gemaakt voor de website. Iets wat zeker terug moest komen is de beleving die gasten ervaren bij de Arendshoeve, deze beleving krijg je door de sfeervolle foto’s op de website. Daarnaast is de website ook gebruiksvriendelijk voor de klant, alles kan zelf aangepast worden door middel van WordPress. Een mooi ontwerp in combinatie met een gebruiksvriendelijke en prikkelende website zorgt voor betere resultaten. De website levert namelijk twee keer zo veel conversie op dan voorheen.

“Onze nieuwe website heeft meteen waargemaakt wat wij hadden gehoopt. Dune Pebbler heeft super goed aangevoeld welke huisstijl bij onze evenementenlocatie past en we hebben veel positieve feedback gekregen van onze klanten. Daarnaast is het contact ook erg fijn. Alex is altijd bereikbaar voor ons, denkt goed met ons mee en er wordt snel gewerkt.”
Kim Beijer – namens team Arendshoeve – The Garden of Amsterdam

Bekijk het resultaat op www.arendshoeve.com.

Gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Website met woningzoeker, VR tour en drukwerk voor de start verkoop van Fittershof Zoetermeer
  • Design
  • Websites
Bekijk het project
Eerste editie van het Duurzaamheidsmagazine van Ouwehand Bouw
  • Design
Bekijk het project

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.