Jaarlijkse wervingscampagne voor Andreas College uitgelichte afbeelding

Andreas College

Jaarlijkse wervingscampagne voor Andreas College

Promotievideo’s die de kernwaarden van Vakcollege Rijnmond en Pieter Groen perfect laten zien

Achtergrondinformatie

Het Andreas College is gevestigd in de gemeente Katwijk en bestaat uit Limes (praktijkonderwijs), Vakcollege Rijnmond (vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg) Pieter Groen (vwo, havo en vmbo-t) met TTO. Eind 2019 zijn wij door het Andreas College gevraagd om de wervingscampagne voor het schooljaar 2020 – 2021 te verzorgen. Een combinatie van promotievideo’s, social media advertising en Google Ads. Na een succesvolle campagne, hebben we ook de wervingscampagne voor 2021 – 2022, 2022 – 2023 en 2023 – 2024 ingericht.

Samenvatting

De vraag
Promotievideo’s maken en online campagne inregelen

De aanpak
Jaarlijks nieuwe video’s opnemen

Resultaat
Video’s die de scholen laten zien en jaarlijks een mooie stroom nieuwe leerlingen

Wervingscampagne 2020 – 2021

Op Pieter Groen worden veel activiteiten georganiseerd om leerlingen uit groep 7 en 8 kennis te laten maken met de middelbare school. Naast de open dag kunnen de basisschoolleerlingen naar de TTO-middag, Pieter Groen Academy Week en Ontdek PG. Net zoals op Vakcollege Rijnmond wordt er een informatieavond georganiseerd voor de ouders. Om elk evenement te promoten, hebben wij een video gemaakt. Voor de open dag zijn er vier verschillende video’s gemaakt met de focus op de kernwaarden van de school: internationalisering, persoonlijk, doorstroom en science.

 
Om Vakcollege Rijnmond in 2019 op de kaart te zetten hebben wij vier video’s gemaakt voor de open dag. Belangrijke kernwaarden zoals kwaliteit, plezier, praktijk en persoonlijke aandacht komen terug in deze video’s. Ook hebben wij een persoonlijke video-uitnodiging gemaakt om de ouders uit te nodigen voor de voorlichtingsavond. Onderstaande video is gemaakt voor Vakcollege Rijmond om de open dag te promoten, specifiek gericht op de kernwaarden kwaliteit en plezier.

Wervingscampagne 2021 – 2022

Naar aanleiding van een succesvolle wervingscampagne en prettige samenwerking in 2019, ging de samenwerking met Andreas College verder in 2020. In samenwerking met onze partner GDandP zijn we op pad gegaan door Vakcollege Rijnmond en Pieter Groen voor nieuwe video’s. Dit jaar hebben we niet alleen promotievideo’s voor de open dagen gemaakt, maar ook voor het online magazine. De magazines, ontwikkeld door GDandP, voor Vakcollege Rijnmond en Pieter Groen zijn reeds gepubliceerd om ouders en leerlingen te informeren in corona-tijd. Net zoals het voorgaande jaar richten wij de online campagne in op Facebook, Instagram en Google Ads.

Gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Corporate video voor basisschool De Fontein
  • Marketing
Bekijk het project
Vastgoedmarketing voor Hamelink; 43 huurwoningen in Haarlem
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Suzanne 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.