27e editie van Visculinair Magazine door Dune Pebbler uitgelichte afbeelding

Nederlands Visbureau

27e editie van Visculinair Magazine door Dune Pebbler

In de 27e editie ligt de focus op wereldse gerechten met culinaire inspiratie uit verschillende landen als Vietnam, Mexico en de Filipijnen.

Achtergrondinformatie

In samenwerking met het Nederlands Visbureau creëert Dune Pebbler ieder kwartaal een nieuwe editie van Visculinair Magazine. Nederlands Visbureau levert aan wat zij in het magazine willen zien en wij zorgen voor de perfecte opmaak om de consument elke keer weer te verrassen.

Samenvatting

De vraag
De 27e editie van het magazine opmaken

De aanpak
Nederlands Visbureau levert alle content aan en wij verzorgen de opmaak en het drukwerk

Resultaat
Een heerlijke 27e editie met de focus op wereldse gerechten uit verschillende landen als Vietnam, Mexico en de Filipijnen.

Eindresultaat

In de 27e editie ligt de focus op wereldse gerechten met culinaire inspiratie uit verschillende landen als Vietnam, Mexico en de Filipijnen. Bladeren door dit magazine voelt als een (culinaire) wereldreis. Natuurlijk bevat deze editie overheerlijke recepten met de ‘Vis van de Maand’ waarbij het water in de mond loopt als je er alleen al naar kijkt. Ook krijgen de mensen achter de visproducten aandacht en geven ze je een kijkje in de vissector.

Visculinair Magazine wordt sinds de 27e editie bij een andere drukker geproduceerd en het resultaat mag er wezen. Agnes Leeuwis van het Nederlands Visbureau deelt deze mening ook: “We hebben het Visculinair Magazine geleverd gekregen. Ik wil jullie laten weten: het ziet er mooi uit. Het eindresultaat is mooi en het papier laat de kleuren tot zijn recht komen.” Op naar de 28e editie!

Gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Website met woningzoeker, VR tour en drukwerk voor de start verkoop van Fittershof Zoetermeer
  • Design
  • Websites
Bekijk het project
Eerste editie van het Duurzaamheidsmagazine van Ouwehand Bouw
  • Design
Bekijk het project

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Ivo 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.