27e editie van Visculinair Magazine door Dune Pebbler

In samenwerking met het Nederlands Visbureau creëert Dune Pebbler ieder kwartaal een nieuwe editie van Visculinair Magazine. Nederlands Visbureau levert aan wat zij in het magazine willen zien en wij zorgen voor de perfecte opmaak om de consument elke keer weer te verrassen.

In de 27e editie ligt de focus op wereldse gerechten met culinaire inspiratie uit verschillende landen als Vietnam, Mexico en de Filipijnen. Bladeren door dit magazine voelt als een (culinaire) wereldreis. Natuurlijk bevat deze editie overheerlijke recepten met de ‘Vis van de Maand’ waarbij het water in de mond loopt als je er alleen al naar kijkt. Ook krijgen de mensen achter de visproducten aandacht en geven ze je een kijkje in de vissector.

Visculinair Magazine wordt sinds de 27e editie bij een andere drukker geproduceerd en het resultaat mag er wezen. Agnes Leeuwis van het Nederlands Visbureau deelt deze mening ook: “We hebben het Visculinair Magazine geleverd gekregen. Ik wil jullie laten weten: het ziet er mooi uit. Het eindresultaat is mooi en het papier laat de kleuren tot zijn recht komen.” Op naar de 28e editie!

 

 

Geschreven door:
Suzanne van der Meij

Interesse in een magazine?

Liever socializen?