Welkom nieuwkomers Raphaël, Suzanne en Wilco!

Vanaf september hebben wij ons creatieve team uitgebreid met drie nieuwe werknemers. Na eerder afscheid te hebben genomen van Dirk Schaap, hebben we in november Raphaël Meijer toegevoegd aan ons webteam. Wilco Hoekman heeft plaats gemaakt voor onze nieuwe creative designer Wilco Monen. Als kers op de taart hebben wij Suzanne, na haar afstudeerstage bij ons, toegevoegd aan ons team als projectmanager. Welkom nieuwkomers!

Raphaël Meijer – Web Engineer


“Thuiskomen op een koude winterdag. Gezelligheid, warm en vertrouwd. Zo voelt Dune Pebbler voor mij sinds mijn eerste dag. Als ik niet achter mijn computer zit, ben ik te vinden achter mijn piano om mijn hoofd te legen. Ik voel me helemaal voldaan achter de toetsen.”

Suzanne van der Meij – Project Manager

“Van september 2018 tot en met maart 2019 was ik aan het afstuderen bij Dune Pebbler. Afgestudeerd met een 9,2 en sinds september 2019 ben ik weer terug op mijn vaste plekje. Deze keer als projectmanager. Projectmanagement, contentmanagement, (online) marketing en branding. Ik kan er geen genoeg van krijgen en ben hartstikke enthousiast om (weer) bij Dune Pebbler aan de slag te gaan!”

Wilco Monen – Designer

“Dit voelt als thuiskomen, misschien ook omdat mijn naam hier al welbekend is. Namelijk Wilco (Monen). Na mijn grafische studies op het Mediacollega Amsterdam en de KABK in Den Haag, heb ik een vliegende start van mijn carrière gehad onder de rook van Schiphol. Nu ga ik met veel energie mijn volgende stap bij Dune Pebbler aan! Oja en in het weekend zit ik met mijn handen in de klei.”

Geschreven door:
Dune Pebbler

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?