Strategie Rijnsburg uitgelichte afbeelding

The road to your strategy

Strategie Rijnsburg

Laten we starten met de essentie: de strategie. Een heldere strategie Rijnsburg bepalen vormt de basis voor de resultaten van jouw organisatie, ongeacht of het gaat om webdesign, marketingcampagnes of bedrijfsbrochures. De strategiebepaling vormt het fundament waarmee doelstellingen kunnen worden bereikt. Begin dus bij het begin en leg een solide basis onder jouw merk en/of organisatie.

Meer weten over Strategie Rijnsburg

Bel Ivo 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.

dune pebbler strategische sessies strategie

Doeltreffend proces

Het fundament van jouw strategie ligt in de identiteit van jouw bedrijf, oftewel het bedrijfs-DNA. Alles wat jouw organisatie onderneemt, is terug te voeren naar dit bedrijfs-DNA. Denk aan beslissingen op zowel de korte als de lange termijn, de klantrelatie, de marketingactiviteiten en zelfs de maatschappelijke rol. Een goed doordacht plan, gebaseerd op de kernwaarden, een heldere visie en een passende merkbelofte, vergroot de kans op succes bij alle vormen van communicatie (intern, extern en gerelateerde marketingactiviteiten).

Hoe ziet zo’n proces eruit?

Strategische sessies Rijnsburg

Om de juiste strategie-ontwikkeling te vinden voor jouw marketingplannen in Rijnsburg, gaan we eerst aan de slag met het DNA. We doorlopen hiervoor een inmiddels bewezen transparant proces. In gemiddeld 3 tot 5 sessies stellen we samen met jou en/of het managementteam/beleidsbepalers een BrandMap op. We halen het binnenste van jouw bedrijf naar buiten. We brengen samen de identiteit, kernwaarden en positionering van jouw merk in kaart. Voor deze BrandMap-sessies kiezen we een geschikte locatie: bij ons, bij jou op kantoor of op een externe locatie.

Na afloop van de strategische sessies kun je blindelings antwoord geven op de volgende vragen.

 • Wat is het bestaansrecht van je organisatie en wat zijn de bijbehorende idealen en ambities? Missie
 • Hoe ziet de relevante toekomst van je organisatie er uit? Visie
 • Welke normen en waarden en overtuigingen gelden in je organisatie? Kernwaarden
 • Wat is de benodigde succesformule? Kritische succesfactoren
 • Welke streefdoelen zijn er op korte en langere termijn? Doelstellingen
 • Met welke strategie ga je deze doelen realiseren? Strategie
 • Wat zijn de noodzakelijke maatregelen en verbeteracties? Scenario’s, planning en acties
 • Hoe wordt het strategische veranderproces bewaakt en bestuurd? Performance-indicatoren

Vat de antwoorden op bovenstaande vragen samen en je krijgt de BrandMap als resultaat. Een compact document waarin jouw organisatie-identiteit in een oogopslag te zien is en geen papieren tijger als boekwerk.

Aan de slag!

Van nu af aan kun je al je strategische beslissingen baseren op de BrandMap en gaan we aan de slag met de marketingplannen. Een vernieuwde, heldere bedrijfsidentiteit vraagt om een bijpassende huisstijl, een krachtige website of een succesvolle campagne.

dune pebbler ontstaan oprichting brandmap

Ontstaan van de BrandMap

Bij het vormgeven van de nieuwe organisatie van Dune Pebbler hebben de oprichters, Alex Kulk en Ivo Vittali, de hulp ingeroepen van een BrandCoach. De BrandMap, een bewezen en succesvol concept, heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld. In deze blog deelt Ivo zijn ervaringen over de oprichting van Dune Pebbler.

Hiermee kunnen wij jou verder helpen

 • Bedrijfsidentiteit
 • Strategische sessies
 • Bedrijfskompas

Bekijk ook eens onze andere expertises:

Strategie Rijnsburg gerelateerde projecten

Meer weten over Strategie Rijnsburg

Bel Ivo 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.