Strategie Katwijk uitgelichte afbeelding

The road to your strategy

Strategie Katwijk

Laten we de basis leggen: de strategie. Een heldere strategiebepaling is essentieel voor het succes van jouw organisatie, of het nu gaat om webdesign, marketingcampagnes of bedrijfsbrochures. Het bepalen van de strategie Katwijk voor jouw organisatie vormt de sleutel tot het behalen van doelstellingen. Begin daarom met het leggen van een stevig fundament onder jouw merk en/of organisatie. In het prachtige Katwijk kun je de inspiratie vinden om jouw strategieën te versterken en te laten bloeien.

Meer weten over Strategie Katwijk

Bel Ivo 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.

dune pebbler strategische sessies strategie

Doeltreffend proces

Het uitgangspunt van de strategie is de identiteit van jouw bedrijf, het bedrijfs-DNA. Alles wat jouw organisatie onderneemt, kan worden teruggevoerd naar het bedrijfs-DNA. Hierbij kun je denken aan beslissingen op zowel lange als korte termijn, de relatie met klanten, marketingactiviteiten en zelfs de maatschappelijke rol. Met een goed doordacht plan, gebaseerd op onder andere de kernwaarden, een duidelijke visie voor de toekomst en een passende merkbelofte, vergroot je de kans op succes van alle communicatie die hieraan gekoppeld is, zowel intern als extern, inclusief gerelateerde marketingactiviteiten. In het prachtige Katwijk, waar jouw bedrijf gevestigd is, kun je inspiratie vinden om de unieke identiteit van jouw bedrijf te versterken en te laten stralen.

Hoe ziet zo’n proces eruit?

Strategische sessies Katwijk

Om de juiste strategie-ontwikkeling te vinden voor jouw marketingplannen in Katwijk, gaan we eerst aan de slag met het DNA. We doorlopen hiervoor een inmiddels bewezen transparant proces. In gemiddeld 3 tot 5 sessies stellen we samen met jou en/of het managementteam/beleidsbepalers een BrandMap op. We halen het binnenste van jouw bedrijf naar buiten. We brengen samen de identiteit, kernwaarden en positionering van jouw merk in kaart. Voor deze BrandMap-sessies kiezen we een geschikte locatie: bij ons, bij jou op kantoor of op een externe locatie.

Na afloop van de strategische sessies kun je blindelings antwoord geven op de volgende vragen.

 • Wat is het bestaansrecht van je organisatie en wat zijn de bijbehorende idealen en ambities? Missie
 • Hoe ziet de relevante toekomst van je organisatie er uit? Visie
 • Welke normen en waarden en overtuigingen gelden in je organisatie? Kernwaarden
 • Wat is de benodigde succesformule? Kritische succesfactoren
 • Welke streefdoelen zijn er op korte en langere termijn? Doelstellingen
 • Met welke strategie ga je deze doelen realiseren? Strategie
 • Wat zijn de noodzakelijke maatregelen en verbeteracties? Scenario’s, planning en acties
 • Hoe wordt het strategische veranderproces bewaakt en bestuurd? Performance-indicatoren

Vat de antwoorden op bovenstaande vragen samen en je krijgt de BrandMap als resultaat. Een compact document waarin jouw organisatie-identiteit in een oogopslag te zien is en geen papieren tijger als boekwerk.

Aan de slag!

Van nu af aan kun je al je strategische beslissingen baseren op de BrandMap en gaan we aan de slag met de marketingplannen. Een vernieuwde, heldere bedrijfsidentiteit vraagt om een bijpassende huisstijl, een krachtige website of een succesvolle campagne.

dune pebbler ontstaan oprichting brandmap

Ontstaan van de BrandMap

Toen Alex Kulk en Ivo Vittali, de oprichters van Dune Pebbler, bezig waren met het vormgeven van de nieuwe organisatie, hebben ze de expertise ingeroepen van een BrandCoach. Met behulp van de BrandMap, een bewezen en succesvol concept, hebben ze de contouren van Dune Pebbler bepaald. In deze blog deelt Ivo zijn ervaringen over de oprichting van Dune Pebbler.

Hiermee kunnen wij jou verder helpen

 • Bedrijfsidentiteit
 • Strategische sessies
 • Bedrijfskompas

Bekijk ook eens onze andere expertises:

Strategie Katwijk gerelateerde projecten

Meer weten over Strategie Katwijk

Bel Ivo 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.