De favorieten van projectmanager Kesly uitgelichte afbeelding

Stories | Door Suzanne van der Meij | 26 mei 2020

De favorieten van projectmanager Kesly

In februari 2018 hebben we Kesly uit Lisse verwelkomd in ons team als projectmanager. Vroeger droomde ze van een baan als binnenhuisarchitecte en was ze onverslaanbaar bij zowel volleybal- als tenniswedstrijden. Op latere leeftijd koos ze toch voor de opleiding Sport, Management en Ondernemen. Een groot geluk voor ons, want sinds het begin van haar periode bij Dune Pebbler is ze ondenkbaar uit ons team.

Kesly, wat is jouw favoriete…

Ontbijt? “Het liefst eet ik iets warms in de ochtend. Doordeweeks meestal havermout met nootjes, zaadjes en fruit. Als ik iets meer tijd heb, in het weekend bijvoorbeeld, maak ik vaak (banaan)pannenkoekjes. Van een croissantje of een ei word ik ook blij ’s ochtends. En een grote kop kruidenthee mag niet ontbreken.”

Vervoersmiddel? “Mijn auto om naar kantoor te gaan en mijn fiets om in Lisse ergens te komen. Verder loop ik veel, we wonen op loopafstand van het centrum, de kinderopvang, etc. Ideaal.”

Herinnering? “De roadtrip die ik in 2015 maakte met twee vriendinnen door Zuid-Frankrijk. Zonder concrete plannen in een snikhete volgeladen auto op zoek naar leuke slaap-, eet- en dansplekken. Fantastisch! Na twee weken zaten we in de auto terug naar huis met een flinke kater en vooral te gekke, hilarische herinneringen voor het leven.

Daarnaast zijn de geboortes van mijn twee dochtertjes ook mooie herinneringen. Het blijft bijzonder zo’n klein meisje in je armen te houden na de bevalling.”

Drankje? “Een beetje afhankelijk van het moment en de locatie. 43 met ijs, ons favoriete vriendinnendrankje. Een goed wijntje, wit in de zomer en rood in de winter. Een koud biertje op een hete zomerdag op het strand. Cappuccino, gewoon ’t liefst iedere dag.”

Feestdag? “De Bloemencorso in april in Lisse. Een begrip in het dorp, heel Lisse loopt ervoor uit. En niet alleen de inwoners van Lisse.. er komen ook nog eens duizenden toeristen. Iedereen staat op straat met een drankje, er is muziek en vooral heel veel gezelligheid.”

Plek in huis? “Eigenlijk gewoon het hele huis en de tuin, we zijn begin 2020 verhuisd naar een nieuwbouwwoning en hebben ons hele huis naar ons eigen zin kunnen inrichten. Over elk plekje is nagedacht. Het heeft even geduurd, maar wel heel tof om alles te bedenken en te stylen. De tuin is ook mijn favoriet, veel zon, lekker buiten eten en spelen met de kids en een goede loungebank.”

Muziek tijdens werktijd? “Radio 538 in de ochtend. De ochtendshow, een beetje muziek en vooral veel geouwehoer. Lekker om de dag mee te beginnen in de auto en vervolgens op kantoor.”

Eigenschap van jezelf? “Nieuwsgierig. Extreem nieuwsgierig. Ik stel vragen tot vervelends aan toe en wil graag alles tot in detail weten.”

Hollandse product? “Bitterballen en kaassoufflés.. by far!”

Tv serie? “Bijna alle series van Nederlandse bodem. Van Soof tot Mocro maffia en van Oogappels tot Undercover, maar ook Hoogvliegers, Meisje van plezier, Judas, Dertigers, Familie Kruys en uiteraard Penoza. Ik hou van Nederlandse series. Wat het is, geen idee. Of het nou drama, komedie of een thriller is, het maakt niet uit. Ik ga er voor zitten.”