Wie we zijn

Meet Dune Pebbler

Onze tweede familie. Onze steun en toeverlaat. Onze specialisten..
Wie zijn wij en wat maakt ons blij of enthousiast?
Maak kennis met het team van Dune Pebbler of kom eens langs voor een kop koffie of een biertje tijdens de wekelijkse borrel.

Kesly <br>Staman

Kesly
Staman

Project Manager

More +

Plezier, vertrouwen en afwisseling. Zo omschrijft Kesly uit Lisse haar werk als projectmanager bij Dune Pebbler. Vroeger droomde ze van een baan als binnenhuisarchitecte en was ze onverslaanbaar bij zowel volleybal- als tenniswedstrijden. Op latere leeftijd koos ze toch voor de opleiding Sport, Management en Ondernemen en is ze sinds februari 2018 ondenkbaar uit ons team.

Suzanne <br>van der Meij

Suzanne
van der Meij

Junior Project Manager

More +

First things first: een kop muntthee maken, een playlist gevuld met Ed Sheeran, Jack Savoretti en Danny Vera aan en vervolgens de mailbox checken. Zo start Suzanne haar dag op kantoor. In 2018 is deze Rijnsburger bij ons begonnen als stagiair om een imago-onderzoek uit te voeren en sinds september 2019 is ze werkzaam als junior projectmanager: het begin van haar carrière.

Ingrid <br>Bouma

Ingrid
Bouma

Art Director & Designer

More +

Elk lettertype dat gebruikt is op producten in supermarkten opnoemen? Bijna ongelooflijk. Toch weet onze art director en senior vormgever Ingrid ze op te noemen. Darten met collega’s en zonder autopech op werk verschijnen is niet haar forte, maar onze Zweedse viking is op haar gelukkigst als ze creatief helemaal los kan gaan in opdrachten.

Wilco <br>Monen

Wilco
Monen

Designer

More +

In het weekend is Wilco te vinden in zijn eigen moestuin, op de markt in Leiden of bij vrienden en familie. Maar doordeweeks is deze tuinman als grafisch vormgever te vinden in Katwijk. Onder het genot van de muzikale klanken uit de jaren 70, 80 en 90 houdt hij zich bezig met toffe projecten. Wat vindt Wilco zo leuk hieraan? Het samenwerken met een enthousiast en hecht team.

Jelle <br>Freke

Jelle
Freke

Web Developer

More +

Als kind wilde hij graag piloot worden. Jelle vliegt misschien niet door de wolken, maar wel door zijn verschillende rollen. Tegenwoordig is hij web developer, kunstschilder, zanger in een beginnend bandje en vader van een dochtertje en een zoontje. Hoe Jelle Dune Pebbler omschrijft? “Warm en gezellig. Mijn collega’s zijn een team, een familie en vrienden.”

Raphaël <br>Meijer

Raphaël
Meijer

Web Engineer

More +

Thuiskomen op een koude winterdag. Gezelligheid, warm en vertrouwd. Zo voelt Raphaël zich vanaf zijn eerste werkdag bij Dune Pebbler. Raphaël is zo gek op zijn werk dat hij zijn laptop meeneemt op vakantie, mocht hij kriebels krijgen om iets in elkaar te knutselen. Als hij niet achter zijn computer zit, is hij te vinden achter zijn piano om zijn hoofd te legen. Wat kunnen we zeggen, Raphaël is helemaal voldaan achter de toetsen.

Ivo <br>Vittali

Ivo
Vittali

Managing Director

More +

Creatief denken en samen met een team professionals daarnaar handelen. Dat is Dune Pebbler volgens mededirecteur Ivo. Een verborgen talent? Dat is geen geheim. Ons kantoor wordt dagelijks gevuld met de muzikale klanken van de poprocker uit Lisse. Na een werkweek gevuld met creative projecten en muzikale taferelen gaat Ivo de hort op met zijn kids, voetballen met vrienden en op stap met een van zijn coverbands.

Alex <br>Kulk

Alex
Kulk

Managing Director

More +

Jarenlang heeft Alex in loondienst gewerkt op het gebied van marketing en sales. Uiteindelijk kreeg hij de ambitie om een eigen bedrijf te beginnen. Zo gezegd, zo gedaan. Samen met Ivo runt hij Dune Pebbler. Het leukste aan Dune Pebbler? Familie. Vroeger reisde de mededirecteur wat kilometers af om op zijn werkplek te arriveren, tegenwoordig wandelt hij in de pauze naar huis om met zijn gezin te lunchen. Daarnaast omschrijft Alex zijn collega's als een club fijne mensen, het zijn net familieleden.

Annette <br>Floor

Annette
Floor

Office Manager

More +

Bij ons beter bekend als mamAnnette. Al meer dan twaalf jaar is ze als office manager het kloppende hart van Dune Pebbler. Annette ziet het zelf dan ook als de plek om samen met collega’s onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Servicen kan zij als de beste, want buiten werktijd om speelt ze al 32 jaar volleybal bij dezelfde club.

Jan <br>Zuijderduijn

Jan
Zuijderduijn

Project Manager

More +

Passie, humor, marktkennis, betrokkenheid en jeugdig talent in combinatie met ervaren DP'ers. Dat is Dune Pebbler volgens Jan. Met avantgardistische rockmuziek op de achtergrond, houdt Jan zich onder andere bezig met het onderhouden van klantrelaties. Hij noemt dit ook zijn verborgen talent. Een ander, niet zo verborgen, talent van Jan is muziek. In het weekend speelt hij of zelf muziek met zijn band Point South, bezoekt hij concerten of gaat hij ontspannend op stap met zijn vrouw en familie.

IJsbrand <br>van Rijn

IJsbrand
van Rijn

Project Manager

More +

Vroeger aspireerde IJsbrand een carrière als muzikant, maar tegenwoordig is hij als accountmanager gesetteld bij ons op kantoor. Dune Pebbler betekent voor hem inspirerende communicatie. Als rasechte Katwijker is IJsbrand in het weekend te vinden in de duinen of op het strand om vervolgens te genieten van een potje voetbal bij Quick Boys of VV Katwijk.

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?