Welkom Anica! Onze nieuwe designstagiair uitgelichte afbeelding

Stories | Door Chinique Qureshi | 13 september 2021

Welkom Anica! Onze nieuwe designstagiair

Begin september 2021 is designstagiair Anica van de Graaf begonnen aan haar stage op de studio. De komende vijf maanden ondersteunt ze Wilco en Ingrid met haar grafische kwaliteiten. Tijdens haar stage houdt ze zich onder andere bezig met de signing en branding voor onszelf, maar ook het vertalen van concepten naar strakke designs. Met haar creatieve en positieve instelling gaat het de komende tijd zeer leerzaam én leuk worden. Welkom Anica!

Meer weten over Anica?

Om te beginnen, vertel eens iets over jezelf.
“Mijn naam is Anica van de Graaf, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Leiden. Ik zit nu in het derde jaar van de opleiding Mediavormgeving op het Mediacollege in Amsterdam.”

Wat is jouw rol binnen Dune Pebbler en wat hoop je te leren?
“Bij Dune Pebbler ga ik het designteam versterken. Ik hoop tijdens deze stage beter om te kunnen gaan met de Adobe programma’s, zodat ik mij nog creatiever kan uiten. Ook ben ik erg benieuwd hoe is het om onderdeel uit te maken van een team waar je direct mee samenwerkt.”

Waarom heb je gekozen voor Dune Pebbler?
“Het lijkt mij een leuk jong fris team en dit vind ik erg belangrijk.”

Welke kleurcode zou jij zijn?
#B2AC88, de kleur sage green is mijn favoriete kleur!”

Wat is jouw lievelingsplek en wat vind je daar?
“Amsterdam! Ik heb zoveel goede herinneringen aan deze stad en zou er dus ook het liefst elke dag willen zijn. Van concerten tot aan uitjes met mijn vrienden.”

Hoe drink jij je koffie?
“Het liefst koud, de iced white chocolate latte van Dunkin’ Donuts is echt mijn go to order!”

Welke plek wil je graag bezoeken en waarom?
“Tokio staat al heel lang bovenaan mijn lijstje. De cultuur, mensen en omgeving daar lijken mij heel interessant en spreken mij aan.”

En als laatste, je eerste week als stagiair zit erop. Hoe was jouw eerste week?
“Het was heel leuk! De afgelopen dagen heb ik meegewerkt aan een paar projecten. Zo ben ik aan de slag gegaan met de cover van de Duurzaamheidskrant en diverse advertenties. Deze heb ik gemaakt in de programma’s InDesign & Photoshop. Ook ben ik blij dat ik shortcuts heb geleerd om zo sneller te werken. Het is erg leuk om te zien hoe iedereen hier met elkaar omgaat, je hoeft niet altijd heel serieus te zijn. Het is een super gezellig team!”

Ook stage lopen bij Dune Pebbler?

Bekijk de openstaande vacatures hier en ontdek of er een passende functie voor je beschikbaar is.