Duurzaamheidskrant op de deurmat in de gemeente Katwijk

Ook dit najaar heeft ons team gewerkt aan de realisatie van de huis-aan-huis Duurzaamheidskrant. De 4e uitgave alweer. Een initiatief van de Gemeente Katwijk en Uitgeverij Verhagen in samenwerking met Dune Pebbler. Een belangrijk initiatief, want wat ons betreft is niet alleen 10 oktober, maar elke dag de dag van de duurzaamheid.

In deze editie worden spraakmakende duurzame initiatieven van ondernemers en inwoners uit de gemeente Katwijk uitgelicht. Onderwerpen als het veranderende klimaat, duurzaam wonen en elektrisch vervoer komen aan bod. Wat speelt er en hoe ziet de toekomst eruit?

Nadat het eerste exemplaar al eerder werd overhandigd aan wethouder Jacco Knape viel er afgelopen week bij 27.000 huishoudens in de gemeente Katwijk de Duurzaamheidskrant op de mat. Een 28 pagina’s tellende krant met onder andere thema’s als energie, duurzame mobiliteit, duurzaam wonen en afval. Boordevol toegankelijke artikelen en interviews met bijvoorbeeld Voetbalvereniging ‘Valken ‘68’ over hun duurzame ambities.

De fysieke Duurzaamheidskrant niet gezien? Bekijk hem hier.

In onderstaande video wordt de eerste duurzaamheidskrant van 2020 overhandigd door hoofdredacteur van Uitgeverij Verhagen Teuntje van Delft aan wethouder Jacco Knape.

Geschreven door:
Suzanne van der Meij

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?