10 vragen aan web developer Jelle uitgelichte afbeelding

Stories | Door Suzanne van der Meij | 13 januari 2020

10 vragen aan web developer Jelle

Kunstliefhebber, gamefanaat, vader van een dochtertje en een zoontje, zanger in een beginnend bandje, dol op lekker eten én web developer. Wat doet onze Jelle eigenlijk niet? We stelden Jelle 10 (serieuze en niet-serieuze) vragen om hem beter te leren kennen.

10 vragen aan Jelle

Wat heb je vandaag gedaan op werk? “Ik ben de dag begonnen met een algemene teamvergadering over alle projecten die momenteel lopen. Daarna heb ik met Raphaël (web engineer) de planning besproken en verder gewerkt aan de nieuwe Huis ter Duin website.”

Heb je gekke gewoontes op werk? “Inmiddels is op je sokken een trend op kantoor.”

Wat maakt werken bij Dune Pebbler zo leuk? “De informele familiesfeer zorgt ervoor dat ik elke ochtend met plezier naar m’n werk ga. De verantwoordelijkheden en waardering die ik hier krijg heb ik in mijn hele carrière nergens meegemaakt.”

Wat is het leukste dat je vandaag hebt gedaan? “M’n kids geknuffeld voordat ik naar werk ging.”

Wat is jouw favoriete webproject tot nu toe? “De website van het Wapen van Kattuk.”

Welke opleiding(en) heb je gedaan? “Eerst twee jaar grafisch vormgeven, toen was Ingrid (vormgever) mijn klasgenootje, en daarna drie jaar digital media design.”

Hoe drink jij je koffie? “Ik drink altijd cappuccino en anders koffie met melk en een zoetje.”

Welke kleurcode zou jij zijn?#FF9D00.

Wat zing je in de auto? “Meestal de nummers die ik cover met m’n band, maar als ik met m’n dochter in de auto zit zingen we Frozen.”

Wat is jouw lievelingsplek en wat vind je daar? “Op een topje van een berg in Oostenrijk… Ultieme rust, frisse lucht, warmte en kou tegelijkertijd, sneeuw en een ge-wel-dig uitzicht.”