Nieuwe website voor Trouwen in Spanje uitgelichte afbeelding

Trouwen in Spanje

Nieuwe website voor Trouwen in Spanje

Begin dit jaar zijn wij door Marjan van Trouwen in Spanje gevraagd om haar huidige website te voorzien van een frisse update, waarbij het met name van belang was om deze gebruiksvriendelijker te maken voor nieuwe bezoekers. Marjan is al jaren werkzaam in Spanje en biedt aanstaande bruidsparen tientallen schitterende locaties onder de Spaanse zon.

De vorige website lijkt qua styling en kleuren veel op de huidige. Het voornaamste verschil zit met name in de kleine details en de gebruiksvriendelijke aanpassingen. Zo is er een filter ingebouwd, kun je sneller contact opnemen bij interesse en zijn er verschillende nieuwe pagina’s die nog meer informatie bieden.

Achtergrondinformatie

Vanuit een passie voor de Spaanse cultuur is Marjan Zandbergen in 2012 naar Fuengirola geëmigreerd, waarna ze in 2018 met veel plezier is gestart met Trouwen in Spanje. Eerst als kleine speler op de markt, 5 jaar later als een betrouwbare partij die jaarlijks zo’n 50 bruiloften per jaar organiseert. Samen met weddingplanners Anne en Marije organiseert en coördineert Marjan met veel plezier bruiloften waar alles tot in de puntjes is geregeld.

Samenvatting

De vraag

Vanuit Trouwen in Spanje ontstond de vraag of wij mee wilden denken over het verder optimaliseren van de website. Hierbij was de insteek om de website informatiever, gebruiksvriendelijker en praktischer in te richten.

De aanpak

We zijn aan de slag gegaan met het gebruiksvriendelijker maken van de website. Dit houdt in dat we de opmaak hebben aangepast en aan de slag zijn gegaan met filters en contactformulieren, om het de bezoeker nóg makkelijker te maken.

Resultaat

Een website die informatief en enthousiasmerend van aard is, beter past bij de huidige stijl van het bedrijf en meer is ingericht op gebruiksvriendelijkheid.

Het resultaat is een mooie, gebruiksvriendelijke website die vooral gericht is op het gebruikersgemak voor de bezoeker. Zo kun je gemakkelijker filteren op een specifieke trouwlocatie, kun je sneller je interesse kenbaar maken en krijg je beter inzicht in de verwachte kosten voor de bruiloft. Daarnaast past de website beter bij de stijl van Trouwen in Spanje en is deze een stuk meer uitnodigend. Warm, toegankelijk en bovenal overzichtelijk.

Wij kijken terug op een fijne samenwerking en wensen Marjan en haar team veel succes en vooral plezier met de nieuwe website. Bekijk het resultaat op trouweninspanje.nl.

Gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Website met woningzoeker, VR tour en drukwerk voor de start verkoop van Fittershof Zoetermeer
  • Design
  • Websites
Bekijk het project
Product-driven website gelanceerd voor CraneSolutions
  • Design
  • Websites
Bekijk het project

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Ivo 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.