Nieuwe website voor Pompe Speciaalreiniging uitgelichte afbeelding

Pompe Speciaalreiniging

Nieuwe website voor Pompe Speciaalreiniging

Recent zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen en ontwikkelen van de nieuwe website voor Pompe Speciaalreiniging. De vorige website was technisch verouderd en toe aan een moderne upgrade die beter aansluit op de identiteit van het bedrijf.

Achtergrondinformatie

Pompe Speciaalreiniging is expert op het gebied van specialistische reiniging. Vanuit een fascinatie voor het werken op grote hoogtes is het bedrijf zo’n 20 jaar geleden opgericht door Marco Pompe. Met de investering in kwalitatief, modern materiaal en geavanceerde machinerie begon het bedrijf gestaag te groeien.

Vandaag de dag bestaat Pompe Speciaalreiniging uit een hecht team van twee partners en werkt het toe naar het professionaliseren en moderniseren van het het bedrijf. Te beginnen met een passende website!

Samenvatting

De vraag

Vanuit Pompe Speciaalreiniging ontstond de urgentie om aan de slag te gaan met een nieuwe website, na meerdere problemen op de vorige. De website was technisch verouderd, waardoor deze op den duur gevoelig was voor hackpogingen.

De aanpak

Aan ons de taak om een moderne website te ontwikkelen die past bij de huidige stijl en visie van Pompe Speciaalreiniging. Een website die sterk beschermd is en tegelijkertijd goed functioneert.

Resultaat

Een informatieve website die naadloos aansluit bij de identiteit van Pompe Speciaalreiniging. Vanwege de technische mankementen in de vorige website was snelheid geboden.

Aanpak

Enige tijd geleden zijn wij door Pompe Speciaalreiniging gevraagd om mee te denken over een nieuwe website. Doordat de vorige slecht onderhouden was, met enkele hackpogingen tot gevolg, ontstond de urgentie om de website met enige snelheid op de schop te nemen. We hebben snel geschakeld en binnen een maand een eerste ontwerp opgezet.

 

Vanuit dit ontwerp zijn we aan de slag gegaan met het bouwen van de website. Hierbij was het met name van belang dat de website gebruiksvriendelijker, moderner en informatiever van aard moest zijn. Mede door het snelle schakelen en communiceren is de website recent met plezier gelanceerd.

Eindresultaat

Door de komst van de nieuwe website heeft Pompe Speciaalreiniging een online visitekaartje dat past bij de huidige identiteit en de visie van het bedrijf. Door middel van het moderne ontwerp, de heldere navigatie en overzichtelijke informatie kan Pompe Speciaalreiniging zich op professionele wijze presenteren aan potentiële klanten en partners.

Bekijk de nieuwe website van Pompe Speciaalreiniging.

Gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Website met woningzoeker, VR tour en drukwerk voor de start verkoop van Fittershof Zoetermeer
  • Design
  • Websites
Bekijk het project
Eerste editie van het Duurzaamheidsmagazine van Ouwehand Bouw
  • Design
Bekijk het project

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.