Gloednieuwe website voor Thalassa uitgelichte afbeelding

Thalassa

Gloednieuwe website voor Thalassa

Dé place to be voor een culinaire viservaring

Achtergrondinformatie

Thalassa is sinds 1959 een begrip aan de Zandvoortse kust. Voor een culinaire viservaring ben je bij Thalassa op het juiste adres. Het assortiment bestaat daarnaast uit voldoende gerechten om óók vleesliefhebbers en vegetariërs te voorzien van een overheerlijke maaltijd. Voor wie zich thuis wil laten verrassen door de smaken van het beachrestaurant, is er de mogelijkheid om online te bestellen via de webshop. Om je vingers bij af te likken! Maar dat is niet alles. Thalassa biedt sinds april 2021, 12 prachtige beach houses waar je ultiem tot rust kan komen.

Samenvatting

De vraag
Rebranding van de huisstijl inclusief website

De aanpak
Uitstraling van het luxueuze en warme restaurant

Resultaat
Een vernieuwde website met een smakelijk ontwerp

Aanpak/proces

Recentelijk zijn wij aan de slag gegaan voor onze klant Thalassa. Het sfeervolle beachrestaurant, dat bezoekers graag kennis laat maken met de lekkerste culinaire visgerechten, vroeg ons om te helpen bij het rebranden van het paviljoen, met een vernieuwde website als eye-catcher. Dat was nodig, want de website paste niet meer bij de nieuwe weg die Thalassa is ingeslagen. In samenspraak met het befaamde restaurant uit Zandvoort is er dan ook een smakelijk ontwerp ontstaan. De website is een toegankelijke, sfeervolle afspiegeling geworden van dat wat Thalassa naar de klant wil uitstralen: een luxueus, warm restaurant dat je de ultieme viservaring biedt.

Kwalitatief eten, gecombineerd met vriendelijke bediening en een warme, mediterraanse sfeer, maken Thalassa dan ook een ware aanrader tijdens je bezoek aan Zandvoort. Dat is niet onopgemerkt gebleven. In 2018 ontving het restaurant de award voor beste strandpaviljoen van Nederland. Die uitstraling wilden ze graag doorzetten. Het volledige interieur is vernieuwd, zodat het beter past bij de luxueuze, culinaire identiteit. Tegelijkertijd was het voor ons de uitdaging om een toffe website te ontwerpen die hier volledig op aan sluit.
Met trots kunnen we mededelen dat de website van Thalassa live is gegaan op 12 augustus 2021. We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op www.thalassabeach.nl

Gerelateerde projecten

Lancering Ever Ready; aan de slag met de rebranding van Flexpower Europe
  • Design
  • Marketing
  • Websites
Bekijk het project
Website met woningzoeker, VR tour en drukwerk voor de start verkoop van Fittershof Zoetermeer
  • Design
  • Websites
Bekijk het project
Eerste editie van het Duurzaamheidsmagazine van Ouwehand Bouw
  • Design
Bekijk het project

Meer weten over dit project? Neem dan contact op

Bel Alex 071 - 40 719 61 , stuur een mail of kom langs.