Mediation & Consultancy vraagt Dune Pebbler

Marie Claire Noorlander is geen onbekend gezicht bij het kantoor van Dune Pebbler. Eerder hebben we ons ingezet voor de huisstijl en website van MC Wellness en de daarbijbehorende webshop. Vorige zomer stapte Marie Claire ons kantoor binnen om ons te vertellen over haar passie voor mensen en creatie van harmonie. Haar groot maatschappelijk hart in combinatie met ervaring in dienstverlening leggen de basis voor haar bedrijf Mediation & Consultancy.

Huisstijl en website

De branding voor een nieuw bedrijf begint bij het logo. Het uitgangspunt voor het logo is de kern van het bedrijf. We hebben de zorgzaamheid en passie voor mens en harmonie teruglaten komen in het logo en de rustige kleuren. Toen hebben we het logo verder uitgewerkt tot een look & feel, welke vervolgens is gebruikt voor de website. De harmonie en zorgvuldigheid komt ook veelvuldig terug in het design van de website. Voor een optimale gebruikerservaring wordt de schermverhouding optimaal weergegeven op alle apparaten.

De content op de website is eerst door ons geplaatst om de basis te leggen. Vervolgens is het contentmanagementsysteem zo ingericht dat Marie Claire eenvoudig zelf teksten en beelden kan plaatsen. Met de toevoeging van een SSL-certificaat, inspirerende quotes en sprekende beelden is de website klaar voor gebruik. Wij bedanken Marie Claire voor het vertrouwen in ons en de mooie opdracht.

Bekijk de website op mediation-consultancy.nl.

Mediation Consultancy website
Mediation Consultancy
Geschreven door:
Suzanne van der Meij

Meer weten over websites?

Liever socializen?